Landal support partner Prinses Máxima Centrum

Het is september, Maand van kinderkanker. Wereldwijd wordt deze maand extra aandacht gevraagd voor kinderkanker. Dat is hard nodig, want alleen al in Nederland overlijdt nog steeds één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Onze partner het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie behandelt alle kinderen in Nederland die getroffen worden door kanker.

Zorgprofessionals en onderzoekers werken hier elke dag nauw samen aan nóg betere behandelingen en nóg betere kwaliteit van leven. Zodat de kans op genezing stijgt. Jaarlijks stellen wij als Landal GreenParks verblijven beschikbaar aan de kinderen en hun gezinnen. Daarnaast ondersteunen wij het Prinses Máxima Centrum via onze eigen kanalen om meer zichtbaarheid te creëren.

Wonderpillen, prinsessenmedicijn en stoute cellen jagers

Wonderpillen die nog sterker moeten tegen kanker, een prinsessenmedicijn dat verbeterd moet worden of stoute cellen jagers die nog krachtiger moeten worden. Het is een greep uit de namen die kinderen de behandeling tegen kanker hebben gegeven. Omdat het vaak ingewikkelde namen zijn, of omdat ze het een extra krachtige lading willen geven. Geef jij ze ook extra kracht? Je kunt deze kinderen steunen. Door de berichten van @landalnl op onze sociale kanalen te delen met de hashtags #PrinsesMáximaCentrum #Máxima #Maandvankinderkanker. Of doneer zelf aan het Prinses Maxima Centrum en draag bij aan verder onderzoek en behandeling.