Affiliate programma

Landal GreenParks werkt samen met TradeTracker. U ontvangt een vergoeding op basis van het aantal gerealiseerde boekingen.
Lees meer over TradeTracker

Wat biedt Landal GreenParks u?

  • Een variabele commissie over het boekingsbedrag, waarmee de vergoedingen per boeking sterk toe kunnen nemen. De commissie varieert van 5% tot 7%, afhankelijk van het aantal gemaakte boekingen per maand.
  • Elke boeking die achteraf direct op onze site gemaakt wordt, maar wél voortkomt uit uw site komt op uw account (cookies verlopen >30 dagen).
 
  • Via het TradeTracker platform kunt u zelf de traffic van uw website meten, evalueren en het omzetten naar inkomsten. 
  • TradeTracker regelt de administratie van alle betalingen. Zij zorgen ervoor dat u op een veilige manier én op tijd wordt betaald. 

Altijd actuele uitingen

Via het netwerk van TradeTracker worden uitingen automatisch bijgewerkt op uw site. U beschikt dus altijd over de meest actuele aanbiedingen wat de resultaten zeker ten goede zal komen. U kunt kiezen uit onder meer:
  • Banners in diverse standaardmaten
  • Deeplinks en/of tekstlinks naar specifieke parkpagina's en andere essentiële onderdelen van onze website

Gebruik logo en merknaam

Via TradeTracker heeft u de keuze uit een uitgebreid en actueel aanbod van tekstlinks en bannermateriaal  waar u gebruik van kunt maken. Het is daarom niet toegestaan om zelfgemaakt materiaal te gebruiken waarin het logo of de merknaam van Landal GreenParks wordt gebruikt.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Landal GreenParks?  Meld u dan nu aan als affiliate via TradeTracker. Heeft u vragen, dan horen wij dat graag.