Welkom op Landal De Vlinderhoeve

In de Achterhoek, op de grens van Overijssel en Gelderland vindt u het nieuwe vakantiepark Landal De Vlinderhoeve. De gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen op nog geen 15 km afstand en de landelijke en bosrijke omgeving is wandelend of per fiets vanuit de bungalow perfect te ontdekken. De vele routes vanaf het park leiden langs landgoederen, idyllische boerderijen en oude bossen. Op nog geen 5 km afstand ligt het dorp Gorssel waar naast winkeltjes en restaurants ook het bekende museum MORE te vinden is. Nog niet genoeg gezien? In Kasteel Ruurlo is een tweede locatie van MORE te bezoeken. Op het park is het mogelijk om samen een potje midgetgolf te spelen en de kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de speeltuintjes of op het sportveld. Een dagje relaxen kan op nog geen 15 km afstand van het park in het wellnessresort Thermen Bussloo.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. De indoorspeelparadijzen zijn geopend voor maximaal 30 kinderen tegelijkertijd.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal De Vlinderhoeve? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

Bekijk Landal De Vlinderhoeve op de kaart

Gasten over het park

 • De medewerkers: 9,5
 • Omgeving: 7,8
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,3

Vrijstaande moderne bungalows

Alle bungalows op Landal De Vlinderhoeve zijn voorzien van alle comfort. Zo heeft elke woning een was-/droogmachine, vaatwasser en combimagnetron. Enkele bungalows liggen aan een vijver. Er zijn twee type bungalows: 
 • Type 4C: een 4-persoonsbungalow met twee slaapkamers, beschikbaar in drie verschillende varianten
 • Type 4-6C: een bungalow met twee slaapkamers en een bedstee, geschikt voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen
 • Type 6C: een 6-persoonsbungalow met drie slaapkamers, rustig gelegen

Zoveel te zien

Een bezoek aan het grootste museum voor Modern Realisme, MORE in Gorssel, mag niet overgeslagen worden. Ontdek hoe men vroeger leefde door één van de vele kastelen en landgoederen te bezoeken. Een dagje ontspannen? Dat kan bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland; Thermen Bussloo.
Ontdek de omgeving

Andere vakantieparken in de omgeving

Ontdek regio Gelderland