Zwemmen tijdens je vakantie

Van verwarmd binnenzwembad tot buitenzwembad met ligweide of subtropisch zwemparadijs met whirlpool en golfslagbad. Aan jou de keuze! Bekijk ook de recreatiemeren in en rond onze parken voor zwemplezier in de verfrissende buitenlucht. Veel waterpret!
    • Gratis toegang tot onze zwembaden
    • Waterpret voor alle leeftijden
    • Zomerse temperaturen in de subtropisch zwemparadijzen

Zwemmen bij Landal GreenParks

Een indoor zwembad, met peuterbad en soms zelfs een whirlpool. Je vindt ze op nagenoeg al onze vakantieparken en tijdens jouw verblijf is waterpret inbegrepen!

Zonnen aan de rand van het openluchtzwembad en een verfrissende plons in het diepe... In de zomermaanden geniet je op een aantal vakantieparken in en aan het zonnige buitenbad.

Grote glijbanen, stroomversnellingen, whirlpools en peuterbaden met speelelementen. In onze zwemparadijzen wisselen actie en ontspanning elkaar af.

Een vakantie tussen de palmbomen? Jazeker! In onze subtropisch zwemparadijzen is de sfeer en temperatuur altijd zomers. Van golfslagbad tot sterrenhemel in de glijbaan en junglebad!

Op Landal De Bloemert in Drenthe boek je een accommodatie met privé zwembad. Van baantjes trekken tot ontspannen waterpret in jouw eigen vakantiehuis!

Vier spectaculaire indoor waterglijbanen wachten op je op Hof van Saksen in Drenthe. Hoger, sneller, steiler! Beleef een ware watersensatie tijdens jouw vakantie.
Vakantieparken met zwemplezier
Zoek & boek een zwemvakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum