Zwemmen tijdens uw vakantie

Van verwarmd binnenzwembad tot buitenzwembad met ligweide of subtropisch zwemparadijs met whirlpool en golfslagbad. Aan u de keuze! Bekijk ook de recreatiemeren in en rond onze parken voor zwemplezier in de verfrissende buitenlucht. Veel waterpret!
    • Gratis toegang tot onze zwembaden
    • Waterpret voor alle leeftijden
    • Zomerse temperaturen in de subtropisch zwemparadijzen

Zwemmen bij Landal GreenParks

Overdekt zwembad

Een indoor zwembad, met peuterbad en soms zelfs een whirlpool. U vindt ze op nagenoeg al onze vakantieparken en tijdens uw verblijf is waterpret inbegrepen!

Openluchtzwembad

Zonnen aan de rand van het openluchtzwembad en een verfrissende plons in het diepe... In de zomermaanden geniet u op een aantal vakantieparken in en aan het zonnige buitenbad.

Zwemparadijs

Grote glijbanen, stroomversnellingen, whirlpools en peuterbaden met speelelementen. In onze zwemparadijzen wisselen actie en ontspanning elkaar af.

Subtropisch zwemparadijs

Een vakantie tussen de palmbomen? Jazeker! In onze subtropisch zwemparadijzen is de sfeer en temperatuur altijd zomers. Van golfslagbad tot sterrenhemel in de glijbaan en junglebad!

Privé zwembad bij uw accommodatie

Op Landal De Bloemert in Drenthe boekt u een accommodatie met privé zwembad. Van baantjes trekken tot ontspannen waterpret in uw eigen vakantiehuis!

Indoor waterglijbanen

Vier spectaculaire indoor waterglijbanen wachten op u op Hof van Saksen in Drenthe. Hoger, sneller, steiler! Beleef een ware watersensatie tijdens uw vakantie.

Vakantieparken met zwemplezier

Zoek & boek een zwemvakantie

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum
ik ben flexibel