Aan recreatiemeer
Divers aanbod bungalows t/m 10 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, Restaurant

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Onze parkshops zijn open (met beperkte openingstijden). Kijk in de Landal GreenParks app voor de recente openingstijden of informeer bij de parkreceptie. We attenderen je erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is in de Belgische parkhops. Je kunt maximaal 30 minuten winkelen.

 • Eten en drinken op het park

  Goed nieuws: onze terrassen zijn weer open! Tussen 08.00 - 22.00 uur  ben je welkom voor een hapje en drankje. Geniet met het mooie weer buiten. Vanaf 9 juni worden de tijden verruimd: je bent dan welkom tot 23.30 uur.  En ook ben je dan binnen in onze restaurants weer welkom! Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-away-mogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. We hebben ook speciale 'verwenboxen'. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft.

Overige
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Neem contact op met de receptie voor de reserveringsmogelijkheden. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Let op, je kunt alleen betalen per pin.

Activiteiten
 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van de FOD. Voor onze indoor sport- en spelvoorzieningen geldt op dit moment dat ze niet geopend zijn.

 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie. De indoorspeelparadijzen zijn weer geopend! En Bollo? Die is ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vind je een week voor je vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.  

 • Ons zwembad

  Helaas is het binnenzwembad gesloten. Op dit moment kunnen wij nog niet aangeven wanneer het binnenzwembad weer opengaat. We houden je hier op de hoogte. Het goede nieuws is dat 1 juli tot 15 september 2021 het kleine openluchtzwembad met spraypark van Aquacentre is geopend! Lekker buiten zwemmen en zonnen. 

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,5
 • Omgeving: 8,9
 • Restaurant: 7,3
 • Recreatieprogramma: 6,4
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,6

We zien je graag snel op Landal Village l'Eau d'Heure

Verblijf in sfeervolle bungalows in dit glooiende decor. Vanaf de pier of het strand geniet je van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens de vakantie.