Groene initiatieven
Goud voor alle deelnemende parken!

Landal voldoet aan de duurzaamheidseisen en is trots op de Green Key certificeringen

Meer over Green Key >
Groen is goed voor iedereen

Een vakantie in de natuur is pas écht vakantie. Of je nu door bossen struint, de prachtige Veluwe verkent of uitwaait aan zee. Landal GreenParks en Natuurmonumenten voelen zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maken zich sterk voor een gezonde natuur. Samen ontwikkelen we middelen en activiteiten om de natuur te ervaren en te leren waarderen. Landal GreenParks is officieel partner van Natuurmonumenten sinds 2005.

Ontdek wat groen kan doen

Alle vakantieparken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Rust, ruimte en natuur is wat je als gast ervaart. En we hopen dat je deze liefde voor de natuur ook mee naar huis neemt. Bij ons ontdek je wat groen kan doen, op vakantie en thuis. Je maakt kennis met de mooie omgeving. Ook de lokale cultuur kom je tegen. Zo geniet je van typische streekgerechten in het parkrestaurant. We ondersteunen de biodiversiteit van de natuur op onze vakantieparken en daarom heen. Dankzij het ambitieuze duurzaamheidsprogramma. We investeren in groene initiatieven, projecten en partnerschappen. Zo verduurzamen we energie, bouwen we met de natuur in gedachte, en gaan we voor zo min mogelijk afval. Landal is onderdeel van de lokale gemeenschap. Zo kun je bij ons komen werken, ontdekken wat groen voor jou kan doen en tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen.

Meest duurzame vakantieparkenaanbieder Nederland: 6 keer op rij

Voor de zesde keer op rij zijn we verkozen tot Top Industrie Leider in de categorie Vakantieparken. We willen onze medewerkers, partners, eigenaren en gasten daar graag voor bedanken, want we doen dit samen. Samen zorgen we voor de natuur, voor elkaar. Bedankt voor jullie erkenning. Groen is goed voor je en daarom zijn wij bij Landal goed voor groen. Ontdek wat groen kan doen.