Vakantie in het bos

Een vakantie in het bos is ideaal voor actievelingen én rustzoekers. Stap op de mountainbike voor een stevige fietstocht of ontspan tijdens een wandeling. Tijdens jouw fiets- of wandeltocht kies je een mooi plekje om samen te picknicken. Verken de bossen of het unieke heidelandschap vanaf één van onze vakantieparken in een bosrijke omgeving.
    • Sfeervolle accommodaties
    • In een bosrijke regio
    • Zorgeloos boeken

Op pad met de boswachter

Wie weet er meer van de natuur dan de boswachter? Maak samen een wandeling en ontdek wat er bloeit en groeit in het bos. De boswachter laat je bijzondere bomen en planten zien, en misschien spot je wel wilde dieren! Informeer bij de parkreceptie naar de mogelijkheden.

OERRR

Landal GreenParks is hoofdsponsor van OERRR: het programma van Natuurmonumenten om kinderen van 0 tot en met 12 jaar te betrekken bij de natuur op en rondom de parken van Landal GreenParks. Bijvoorbeeld met de OERRR Ontdekkaarten. Zo creëren we samen de natuurbeschermers van de toekomst!

Wandel- en fietsroutes

Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en verken de omgeving. De Nederlandse bossen herbergen heel wat verborgen parels. De mooiste wandel- en fietsroutes zijn voor je uitgestippeld. Ook over de grens zijn de bosrijke gebieden een mooie vakantiebestemming.

Zorgeloos boeken bij Landal

Zorgeloos boeken bij Landal

Vakantieparken in het bos
Boek de ideale boshut
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum