In de Brabantse bossen
Vrijstaande accommodaties t/m 10 pers.
Restaurant, Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Onze terrassen en restaurants zijn geopend. Daarnaast zijn er genoeg bezorg- en take-awaymogelijkheden om in je eigen bungalow te genieten van al het lekkers uit onze parkkeuken. Bekijk in de Landal- app wat je kunt bestellen op het park waar jij verblijft. Zeker zijn van een plekje? Maak dan een reservering. 

Activiteiten
 • Ons zwembad

  We zijn blij dat iedereen weer kan zwemmen op onze parken. Vergeet niet vooraf te reserveren via de Landal-app. Kies voor ‘Op het park’ en ga vervolgens naar ‘Reserveren’. Ook vind je hier de openingstijden. Indien je niet via de app een zwembad reservering kunt maken, krijg je hier bij aankomst meer informatie over. Bekijk op onze maatregelen pagina hoe een bezoek aan het zwembad eruit zal zien. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

7-10-persoons accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 7,4
 • Omgeving: 8,5
 • Restaurant: 8,2
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,6

We zien je graag snel op Landal Duc de Brabant

Genieten van het Bourgondische leven midden in de natuur, doe je op Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot. Dit vakantiepark met 148 accommodaties ligt in het Land van de Hilver, in het zuiden van Noord-Brabant. Dit afwisselende landschap kun je het beste met de fiets of benenwagen verkennen. U komt dan langgevelboerderijen, natuurgebieden en gezellige dorpjes tegen.

Uitrusten kan in de accommodatie, in je eigen luxe bubbelbad of sauna. Combineer een dagje fietsen of wandelen in Landgoed De Utrecht of Gorp & Roovert, met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen of de Efteling. Sluit je dag af op het park met een culinair hoogstandje in Specialiteitenrestaurant Auberge de Hilver.