Betaalprocedure

Op het moment dat je het boekingsproces hebt doorlopen, krijg je een controlepagina met de boekingsgegevens. Wanneer deze gegevens
correct zijn, kun je de reservering vastleggen door op de zogenoemde
button te drukken en kom je in het betaalproces. Hier vindt de betaling plaats. Bij Landal GreenParks kun je op onderstaande manieren betalen.
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de diverse betaalmethoden.
Let op: Als je meerdere accommodaties boekt, wordt de stap betalen overgeslagen. Je kunt alleen middels bankoverschrijving betalen.

Veilig online betalen

Voor Landal GreenParks is veiligheid erg belangrijk. Wij behandelen jouw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Wij verzorgen dit voor je door: 
  • samenwerking met een betrouwbare partner als Ogone.
  • gebruikmaking van een beveiligde omgeving voor het betaalgedeelte; een zogenaamde Secure Socket Layer (SSL)* om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via internet. Je kunt dit zien door het verschijnen van een hangslotje rechtsonder in je scherm op het moment dat je in het online betaalgedeelte bent.
*SSL is een industriestandaard die wordt ondersteund door de meeste browsers waaronder Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, en andere populaire web browsers, zoals Google Chrome en Apple Safari. Wij gebruiken het om jouw creditcard of andere betaalgegevens, naam, adres en andere persoonlijke informatie volledig versleuteld (encrypted) over internet te verzenden zonder dat een andere persoon achter deze gegevens kan komen.

Creditcard betalingen

Je kunt jouw creditcard gegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: 
  • Mastercard 
  • Visa
Meer over betalen met een creditcard

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte online betaalmethode in België. Het is een veilige en directe betaalmethode. Het online betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding met uw vertrouwde online bankomgeving.

Sofort banking via Klarna

Sofort banking is onderdeel van Klarna. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door Sofort banking automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden.
Meer over DIRECTebanking

Bankoverschrijving

Je kunt het verschuldigde bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer: NL77RABO 0192332015, BIC: RABONL2U  t.n.v. Landal GreenParks te Zwolle.

Vergeet niet het reserveringsnummer te vermelden. Zo kunnen wij de betaling snel en correct afhandelen.

Een overboeking kan een verwerkingstijd van 3 werkdagen hebben, houd hier rekening mee zodat wij het geld tijdig, voor de vervaldatum, van je ontvangen.

Cadeaucheque

Je kunt bij een telefonische reservering aangeven dat je in het bezit bent van een cadeaucheque. De waarde van de cheque wordt in mindering gebracht op de factuur. Bij aankomst op het park kun je de cheque inleveren. De Landal cadeaucheque kun je niet online verzilveren.
Cadeaucheques

Giftcard of recreatie-voucher

Tijdens het boekingsproces kunt u een giftcard of recreatie-voucher inzetten als betaalmethode. Bij de betaalopties wisselt u de voucher in. Dat doet u door het kaartnummer (en de veiligheidscode) van de voucher in te vullen. Het tegoed van de voucher wordt daarna automatisch verrekend. U kunt het restantbedrag direct betalen met uw creditcard of nog een voucher (Bancontact is helaas niet mogelijk). Het is belangrijk om uw betaalgegevens bij de hand te houden en uw betaling in één keer af te maken.
Landal GiftcardsRecreatie-voucher