Direct aan het strand en de jachthaven
Divers aanbod accommodaties t/m 10 pers.
Indoorspeelparadijs, Adventure Golf, Restaurant

Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst

Tijdelijke corona-boekingsvoorwaarden* met geld-terug-garantie.

*Voorwaarden

Tijdelijke maatregelen

Parkinformatie
  • Park geopend

    Per 17 mei 2021 gaat dit vakantiepark weer open. Vanaf dat moment zijn alleen gasten uit Duitsland welkom. Gasten uit andere landen moeten helaas nog even wachten.

    Om in te checken is een geldig negatief PCR-test bewijs, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad vereist. In verband met de huidige incheckprocedure kun je alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie. Deze vind je in de Landal GreenParks App. In Bay Center (op de 1e verdieping) bevindt zich een gratis testlocatie. Deze is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur. 

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

  • De medewerkers: 8,0
  • Omgeving: 9,5
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,0

We zien je graag snel op Landal Travemünde

Het Ostseeheilbad Travemünde belooft gastvrijheid, ontspanning, wellness en sport. Direct tegenover Travemünde, op het schiereiland Priwall, ligt het vakantiepark Landal Travemünde. Deze is goed bereikbaar per veerboot. De vrijstaande bungalows liggen vlakbij het uitgestrekte zandstrand. Hier kun je lange wandelingen maken en ontspannen in een traditionele strandstoel. Direct aan de jachthaven en de boulevard van de nieuwe Priwall liggen de maritiem moderne vakantieappartementen.

Met veel comfort, grote balkons en terrassen voel je zich helemaal thuis. Wandelend langs de beroemde Travemünde boulevard kun je schepen en boten van alle soorten bewonderen. Typische visserscafé’s en de historische vuurtoren wachten op je. Verder is er ook hun trots: de viermastbark “Passat”, gelegen aan de waterkant. De UNESCO en de stad van de marsepein: Lübeck en Timmendorfer strand zijn ook dichtbij.