Welkom op Landal Travemünde

De branding van de Oostzee en het groen van schiereiland Priwall. Dat is het decor van vakantiepark Landal Travemünde in Duitsland. De 99 luxe accommodaties liggen ten oosten van de levendige badplaats Travemünde. Het park is rustig gelegen en is te bereiken met een pontje. Zoals het een echte badplaats betaamt, heeft ook Travemünde een promenade. Verder bepalen gekleurde vissershuisjes hier het straatbeeld. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden en is het heerlijk genieten op het brede zandstrand aan de Oostzee. In de omgeving zijn talloze mogelijkheden voor een gezellig dagje uit.

Ontspannen aan zee

Op Landal Travemünde omringt u zich door de Oostzee en het groen van Priwall. Ontspan op uw eigen terras waar u de zee op de achtergrond hoort ruisen of wandel met de kids naar het strand.
  • 106 vrijstaande bungalows 
  • Direct aan het strand van de Oostzee 
  • Gelegen op schiereiland Priwall
Alle faciliteiten Contactgegevens

Heerlijke vakantie aan zee

Samen mooie momenten beleven. Vanuit uw bungalow wandelt u zo naar de Oostzee. Op het brede zandstrand bouwen de kids zandkastelen en bakken ze zandtaartjes. U geniet van de zon in een authentieke strandstoel en ziet de mooiste schepen voorbij komen. Ook zijn er volop watersportmogelijkheden.
Sportieve activiteiten

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Travemünde

Uitstapjes in de omgeving

De mooie omgeving geeft u het echte vakantiegevoel. Het zilte strand, de vrolijk gekleurde vissershuisjes en het groen van schiereiland Priwall laten u optimaal genieten. Neem het pontje naar Travemünde, waar u volop restaurants, winkels en cultuur vindt. Daarnaast kunt u heerlijk flaneren over de promenade.
Ontdek Priwall

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Gezellig gourmetten met het gezin? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Nieuw in 2017: Uitbreiding het Waterfront

Op het schiereiland Priwall komt, direct aan het water, het nieuwe Waterfront. Hier vindt u een levendige boulevard, nieuwe restaurants en luxe appartementen. Het ontbreekt u hier aan niets met diverse moderne winkels, een ontspannen beach club en een indoor speeltuin voor de kinderen.
Meer informatie

Green Key

Landal Travemünde is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Oostzee