Aan het Sneekermeer
Vrijstaande woningen t/m 8 pers.
Bootverhuur op het park

Tijdelijke maatregelen

Overige activiteiten
 • Genieten van onze buitenwateren

  Om zonnige dagen optimaal in te vullen, zijn onze buitenwateren voor u geopend. Uiteraard volgen we bij het gebruik van deze voorzieningen de landelijke RIVM-richtlijnen.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze park faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

Comfort accommodaties

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 9,3
 • Omgeving: 9,0
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,0

We zien je graag snel op Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer vindt je in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig vakantiepark dat je alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie. De vrijstaande waterwoningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als je met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf je terras wilt genieten van de zonsondergang.

Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vindt je Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend ook uitstekend te verkennen.