Welkom op Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer vindt u in het hart van Friesland, bij Terherne. Een kleinschalig vakantiepark dat u alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie. De vrijstaande waterwoningen liggen allemaal aan het water, voorzien van een eigen aanlegsteiger en hebben een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Ideaal als u met de boot de omgeving wilt verkennen of gewoon vanaf uw terras wilt genieten van de zonsondergang. Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek. Deze eeuwenoude plaats met nostalgische straatjes en kleine grachtengordels zorgen voor een knusse en besloten sfeer. In de directe omgeving van het park vindt u Friesland op haar mooist. Het natuurschoon en de bezienswaardigheden zijn op de fiets of wandelend ook uitstekend te verkennen.


Omringd door water

Geniet op uw terras aan het water of gooi uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger, het kan allebei op Landal Waterpark Sneekermeer. Vaar de Friese meren op of verken historische steden om u heen.
  • 68 vrijstaande waterwoningen
  • Gelegen aan het Sneekermeer 
  • Recreatiestrand
Alle faciliteiten

Plezier voor het hele gezin

Kanoën, surfen of sloep varen op het Sneekermeer? Geniet samen van alle vertier op en rondom het park. Vissen vanaf uw eigen aanlegsteiger, ravotten in de speeltuin, heerlijk ontspannen op het recreatiestrand of misschien willen uw kids wel leren zeilen.
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1 p.p.p.n..

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Waterpark Sneekermeer

Ontdek veelzijdig Friesland

Vanuit uw vrijstaande waterwoning zo de natuur in. Ontdek het Friese landschap wandelend of met de fiets. Of stap aan boord en verken het eindeloze merengebied. De omgeving is bij uitstek geschikt om volop te genieten. Na een actieve dag komt u tot rust op uw eigen terras aan het water.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Gezellig gourmetten met
het gezin? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Waterpark Sneekermeer is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering