Welkom op Landal Amerongse Berg

Kom helemaal tot rust in de kleinste provincie van Nederland op Landal Amerongse Berg. Dit rustige, kleinschalige vakantiepark grenst direct aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Wandel of fiets langs landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen, zandverstuivingen, een kronkelende rivier of over een uitgestrekt heideveld. In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, vindt u naast een overdekt zwembad met peuterbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf op Landal Amerongse Berg, onthaasten gaat hier vanzelf!

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Fun & Entertainment

  Ons Fun & Entertainment team biedt zoals u van ons gewend bent een mooi programma van activiteiten voor jong en oud. Inschrijven voor deze activiteiten kan bij het Fun & Entertainment pick-up point. Ook kunt u hier materialen reserveren of pakketten kopen om samen met uw reisgezelschap in en om uw bungalow te gebruiken. De indoor speelparadijzen zijn beperkt geopend met extra hygiënemaatregelen (op inschrijving). We houden bij alle activiteiten rekening met de maximale toegstane groepsgrootte. En Bollo? Die is op de meeste parken ook van de partij, maar blijft uiteraard wel op gepaste afstand van onze kleine en grote gasten. In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie een actueel overzicht van de start- en openingstijden.

 • Outdoor sport en spel

  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Al onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM. De indoor speelparadijzen zijn beperkt geopend met extra hygiënemaatregelen (op inschrijving). 
  *Wijzigingen onder voorbehoud

 • Ons zwembad

  U kunt zwemmen! We werken op de meeste parken met een reserveringssysteem. Reserveer (een dag) vooraf een tijdsblok, kleed u alvast om in uw eigen accommodatie en zorg ook in het zwembad voor 1,5m afstand van elkaar. Wij zorgen voor extra schoonmaak en de kwaliteit van het water, zodat u onbezorgd kunt genieten van volop waterpret! In de Landal GreenParks app vindt u een week voor uw vakantie de openingstijden. Voor buitenbaden wijken de openingstijden mogelijk af. Informeer bij de parkreceptie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden. Let op, u kunt alleen betalen per pin.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Eten en drinken
 • Uw boodschappen op het park

  Voor uw verse broodjes en dagelijkse boodschappen kunt u terecht in onze parkshop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals u gewend bent in uw eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Vakantiepret voor jong en oud

Landal Amerongse Berg is een echt familiepark. Voor jong en oud is van alles te doen op het park en in de omgeving. Samen zwemmen, een balletje trappen op het multifunctioneel sportveld of klimmen en klauteren in de indoorspeelplaats. Een spelletjesavond in uw eigen accommodatie is een leuke afsluiter van de dag.
Tips in de omgevingActiviteiten op het park

Nieuw: Kabouterpad

Diep in de bossen wonen kabouters in kleine huisjes. De kabouters zijn altijd druk in de weer. Verstoppertje spelen, hutten bouwen, met de dieren kletsen of een lange boswandeling maken. Meld je aan bij de receptie, zet je rode muts op en voer de verschillende opdrachten uit. En wie weet ontvang jij een Kabouterdiploma!

Onze accommodaties

 • Circa 72 m²
 • Vrijstaand
 • Twee slaapkamers
 • Nespresso koffiemachine
 • MP3-speler
 • Eén badkamer
vr 11 dec 2020, 7 nachten
Nu v.a. 279
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 13 jaar € 1,87 p.p.p.n. (vanaf 2021: € 1,89).

 • Circa 91 m²
 • Vrijstaand
 • Drie slaapkamers
 • Sauna-/zonnehemelcombinatie (2-persoons) in de badkamer
 • Twee badkamers
vr 11 dec 2020, 7 nachten
Nu v.a. 359
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 13 jaar € 1,87 p.p.p.n. (vanaf 2021: € 1,89).

 • Circa 172 m²
 • Vrijstaand
 • Vijf slaapkamers
 • Stoomcabine
 • Aparte wellnessruimte
 • Twee badkamers
ma 2 nov 2020, 7 nachten
Nu v.a. 719
Prijsinformatie
Prijsinformatie
Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 8,95 p.p. en kinderbedlinnen € 7,50 p.p., toeristenbelasting vanaf 13 jaar € 1,87 p.p.p.n. (vanaf 2021: € 1,89).

#Ontdeklandal

Heb je mooie nieuwe herinneringen gemaakt tijdens jouw vakantie op Landal Amerongse Berg? Deel ze met #Ontdeklandal en inspireer ons en anderen met de momenten die jou het meest bijblijven.

bekijk Landal Amerongse Berg op de kaart

Gasten over het park

 • De medewerkers: 9,0
 • Omgeving: 9,0
 • Zwembad: 6,9
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,1

Adventure Golf

Op het park is een prachtige 12-holes Adventure Golf baan aangelegd, met duurzame natuurlijke materialen. Bij binnenkomst ziet u de baan vrijwel meteen liggen. De baan heeft leuke hindernissen die het erg aantrekkelijk maken om met zo min mogelijk slagen elke hole af te leggen. De Adventure Golf baan past goed in de omgeving van het park. Een hartstikke leuke activiteit voor jong en oud. Deze activiteit zorgt ongetwijfeld voor veel plezier!
Alle faciliteiten

Samen eropuit

De omgeving van Landal Amerongse Berg is bij uitstek geschikt om te genieten van natuur, historische steden en culturele bezienswaardigheden. Ontdek de pracht van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, fiets door naar Amerongen of Doorn en breng een bezoek aan één van de mooie kastelen. Even heerlijk ertussenuit!
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst?  Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Amerongse Berg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Landal Amerongse Berg wederom in Zoover-top 10

Met een geweldige score van een 9,45 uit 10 heeft Landal Amerongse Berg de zevende plaats in de top 10 beste vakantieparken 2020 verdiend. Daar zijn we trots op! De top 10 is samengesteld door reviewplatform Zoover, dat op basis van van 6.000 reviews uitzocht welke tien vakantieparken in Nederland de afgelopen twaalf maanden het beste zijn beoordeeld.
Bekijk hele nieuwsbericht

Andere vakantieparken in omgeving Utrecht

Ontdek regio Utrecht