Welkom op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Dwalen door het golvende landschap van Overijssel. Stevig klimmen naar de toppen van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het is nooit saai op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. Verblijf in een van de 200 accommodaties en ontdek het Twentse landschap. Ga met het hele gezin op pad naar Avonturenpark Hellendoorn of maak een huifkartocht. Bij terugkomst neemt u een verfrissende duik in het overdekt zwembad. Op dit vakantiepark is zoveel te doen dat u aan een week niet genoeg heeft. Sla met het hele gezin een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een strike op de bowlingbaan. Houdt u van spanning? Probeer dan eens handboogschieten!


Veelzijdig Overijssel

Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg omringt u zich door het groen. Ontdek de veelzijdigheid van Overijssel. Wandel de natuur in of ga met de kids naar de speeltuin of de Bollo Club.
  • 200 merendeels vernieuwde bungalows 
  • Overdekt zwembad 
  • Indoorspeelplaats met ballenbak
Alle faciliteiten

Tip: intocht van Sinterklaas

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Dit jaar komen de Sint en Pieten aan in Apeldoorn. Wilt u ook bij de intocht van Sinterklaas zijn? Boek nu uw verblijf op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg en geniet van een heerlijk sinterklaasfeest!

Plezier voor jong en oud

Samen genieten op en rondom het park. Een potje bowlen, met het hele gezin een rondje midgetgolf of ga de uitdaging aan met pijl en boog. Eindeloze waterpret beleven in het overdekte zwembad. Tijd voor elkaar en samen plezier maken. De onbezorgde vakantie is begonnen!
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting € 1,13 p.p.p.n..

Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg zijn de volgende bungalows voorzien van een vernieuwd interieur: 4C, 4EL, 4L, 4CK, 6CK, 6L, 6C, 8C en 12CT1.

Alle accommodaties

Gasten over het park

  • De medewerkers: 9,2
  • Omgeving: 9,0
  • Zwembad: 7,7
  • Restaurant: 7,6
  • Recreatieprogramma: 8,1
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,1

Samen op ontdekkingstocht

Omringd door bos, glooiend landschap en gezellige stadjes als Nijverdal en Hellendoorn ontdekt u de mooiste plekken van Overijssel. Wandel vanuit uw bungalow De Sallandse Heuvelrug op of fiets over de heide. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt.
Wandelen en fietsen

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering