• Gast
  • Samenleving
  • Medewerker
Samenleving
Maak kennis met de regio
Verblijf je op een van onze parken? We nemen je graag mee in het verhaal van de regio waar ons park zich bevindt. Want elke regio heeft een verhaal! We willen natuurlijk niet dat je dat Duitse wijnfeest mist. Of dat mosselfeest in Zeeland. Daarom werken we samen met lokale musea, bezienswaardigheden, ambachten en gidsen.
Samenleving
Zo van het land, bij jou op je bord
Onze gerechten op de menukaart zijn lekker vers en dat proef je! Ook verkopen we streekproducten in onze parkshop. Denk aan lokale producten zoals jam, honing, bier en wijn.
Gast
Voor iedereen de perfecte accommodatie
Een rookvrije accommodatie of speciale longvilla, voor wie een longziekte heeft. Een gehoorvilla met aanpassingen voor gasten die doof of slechthorend zijn. Een vision villa voor gasten die slechtziend of blind zijn. En een rolstoeltoegankelijke accommodatie voor wie minder mobiel is. Een greep uit de aangepaste accommodaties. Zodat iedereen op vakantie kan!
Samenleving
Landal support partner Prinses Máxima Centrum
Het is september, Maand van kinderkanker. Wereldwijd wordt deze maand extra aandacht gevraagd voor kinderkanker. Dat is hard nodig, want alleen al in Nederland overlijdt nog steeds één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Onze partner het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie behandelt alle kinderen in Nederland die getroffen worden door kanker.
Samenleving
Bijzonder lekkere koekjes van de Koekfabriek
Een bijzonder lekker en sociaal handgemaakt koekje bij de koffie of thee voor de Landal gasten en bijdragen aan zo’n 10 structurele werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is wat we bereiken met onze samenwerking met de Koekfabriek.
Samenleving
We werken samen met lokale ondernemers, gemeenten en organisaties
Als je toerisme naar een regio brengt, dan heeft dat invloed op de omgeving. We vinden het belangrijk dat deze invloed positief is. Zodat de mensen in de regio, de natuur en de ondernemers er baat bij hebben dat wij er zijn. Onze parken liggen in een unieke regio, met een grote rijkdom aan cultuur en natuur. We willen je daar graag kennis mee laten maken.
Het geluk van mensen
Wij zorgen voor onvergetelijke vakanties voor iedereen. We bieden aangepaste accommodaties voor gasten met een beperking en behoefte aan zorg en geven zo de mogelijkheid om op onze parken onbezorgd te genieten van de natuur en nieuwe energie op te doen.

Elk park van Landal GreenParks ligt in een unieke regio. We stimuleren gasten om de regio te ontdekken en kennis te maken met de rijkdom van de mooie natuur in de omgeving, interessante cultuur en typische streekgerechten en producten.

We werken samen met lokale ondernemers en dragen zo bij aan ontwikkeling van de regio, behoud van het unieke karakter en kennisvergroting over de waarde van natuur waar onze gasten en wij zelf zo van houden.

Sterk verankerd in de lokale gemeenschap zet Landal GreenParks zich als werkgever in voor de gezondheid en het geluk van zijn medewerkers. Zij voelen zich gewaardeerd voor hun werk en kunnen hun talenten ontplooien en zich optimaal ontwikkelen.