Midden in de Vulkaaneifel
Divers aanbod accommodaties t/m 6 pers.
Zwembad, Recreatiemeer, Restaurant

Overstromingen op Landal Wirfttal

Op dit moment is ons park Landal Wirfttal gesloten, vanwege de extreme wateroverlast. Maar goed nieuws: vanaf 6 augustus 2021 openen we de deuren van ons park weer.
Wel ziet je verblijf er anders uit dan je gewend bent, nog niet alles is hersteld. Daarom verwijzen we je graag naar de Landal-app waar je meer informatie vindt. De camping is helaas nog gesloten tot 2 september 2021.

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar. Ga met onze Adventure App op ontdekkingstocht over het vakantiepark en bouw je eigen virtuele boomhut. 

  Indoor
  Onze Bollo Club en de indoorspeelplaats zijn helaas door de overstroming beschadigd en worden momenteel vernieuwd. Je kunt je wel verheugen op alternatieve speelmogelijkheden en een gevarieerd activiteitenprogramma.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

 • Ons zwembad

  Het zwembad zal, na de overstroming, naar verwachting op 13 augustus 2021 weer openen. Uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we je een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de openingstijden.

Parkinformatie
 • Camping gesloten

  De camping en sanitairgebouwen blijven, wegens reparatiewerkzaamheden na de overstromingen, naar verwachting tot 2 september 2021 gesloten.

  Wij verheugen ons erop daarna iedereen weer te kunnen verwelkomen op onze camping!

 • Reizen naar Duitsland

  Op het park is een testlocatie aanwezig. Breng een geldig legitimatiebewijs mee naar de testlocatie.

  Onze vakantieparken in Duitsland zijn geopend. Vanaf 27 juli 2021 geldt Nederland voor Duitsland als een hoogrisicogebied. Vul voor je naar Duitsland reist digitaal het inreisformulier in. Om in te checken op het park heb je een geldig negatief PCR-test bewijs (niet ouder dan 48 uur), PoC-sneltest bewijs (niet ouder dan 24 uur), een vaccinatiebewijs (laatste vaccinatie moet minimaal twee weken geleden zijn) of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad (minimaal 28 dagen geleden en maximaal 6 maanden geleden) nodig. Dit geldt voor alle reizigers vanaf 6 jaar.

  Upload bij je inreisformulier voor iedereen met wie je op ons park verblijft een bewijs van volledige vaccinatie. Dit is geldig 2 weken na de laatste vaccinatie. Als je de afgelopen 6 maanden corona hebt gehad, geef hier dan een bewijs van af. In beide gevallen hoef je niet in quarantaine na aankomst. Heb je hier geen bewijs van? Dan geldt er een quarantaineverplichting van 5 dagen. Na deze 5 dagen kun je op of in de buurt van het park een PCR-test of antigeentest doen. Zodra je dit negatieve testresultaat hebt geüpload op www.einreiseanmeldung.de kun je je quarantaine beëindigen. Doe je geen test, dan geldt er een quarantaineplicht van 10 dagen. Voor kinderen onder de 12 jaar eindigt de quarantaine altijd na 5 dagen, ook zonder test. Hierna zijn voor het verblijf geen verdere testbewijzen meer nodig. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan er wel een testbewijs nodig zijn.

  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

 • Boodschappen doen op het park

  Verse broodjes halen en dagelijkse boodschappen doen kan in de parkshop. Houd rekening met de hygiënevoorschriften, zoals de minimale afstand en draag een mondkapje.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-6-persoons accommodatie

Honden accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,2
 • Omgeving: 8,8
 • Restaurant: 7,7
 • Recreatieprogramma: 6,3
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,9

We zien je graag snel op Landal Wirfttal

Voel je na een actieve dag helemaal thuis in een van onze comfortabele bungalows. De luxe bungalows hebben ook een eigen sauna. De bergachtige ligging van de bungalows op het vakantiepark in het kuuroord Stadtkyll in de Eifel is werkelijk adembenemend. Geniet van je verblijf midden in de prachtige natuur. Maak gebruik van Landal Wirfttals uitgebreide recreatie-aanbod! Bij de camping ligt een recreatiemeer met een zonneweide (geen zwemwater).

Het omvangrijke outdoor- en mountainbikeprogramma biedt mogelijkheden voor een lekker potje beachvolleyballen of minigolfen. Zowel voor jong als oud is hier veel te beleven!