Welkom op Landal Mont Royal

Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, vindt u Landal Mont Royal. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kunt u hier tijdelijk een accommodatie betrekken. Vanaf het vakantiepark wandelt u zo naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet u in deze streek van wijnfeesten. De boeren geven u graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens het zweefvliegen.

Een bijzonder uitzicht!

Hoog tussen de wijnvelden ligt Landal Mont Royal. Vanuit uw bungalow kijkt u uit over de Moezel of geniet vanaf het terras van het panorama. Kies uw wijntje uit de vinotheek en proost op de vakantie!
  • 185 bungalows, waarvan 74 nieuw en energieneutraal
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Vinotheek
Alle faciliteiten Contactgegevens

Nieuwe accommodaties zijn nu te boeken!

Vanaf maart 2018 kunnen er 74 splinternieuwe, energieneutrale bungalows geboekt worden. De stijlvolle en gezellige bungalows bieden onze gasten nog meer comfort. De grote glasvoorgevels in de woonkamer bieden een waanzinnig uitzicht op het prachtige landschap. De luxe bungalows zijn natuurlijk uitgerust met een sauna voor de volledige ontspanning.
Boek nu

Wijnliefhebbers en fijnproevers

Proef de heerlijkste wijnen uit de streek onder het genot van knapperig brood, een verrassend kaasplankje en andere lekkere hapjes. Waant u zich al in Duitsland? Op Landal Mont Royal geniet u van al het lekkers uit de regio,
terwijl u uitkijkt op de wijnvelden rondom de Moezel. Proost!
Horecafaciliteiten

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Mont Royal

Een dagje eropuit

De Moezel is ideaal voor wijnliefhebbers, maar ook fietsers en wandelaars komen hier aan hun trekken. Ga mee op een tour door de wijngaarden of huur een fiets op het park en bezoek burchten, ruïnes en de idyllische dorpjes Kröv en Kövenig. De frisse buitenlucht, de uitzichten, u komt hier helemaal tot rust.
Wandelen en fietsenOntdek de Moezel

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementen

Green Key

Landal Mont Royal is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving.
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Moezel