Aan de Noordzee
Geschakelde bungalows t/m 6 pers.
Café Lido

Ontek onze faciliteiten

Onze accommodaties

6-persoons bungalow 6B1

6-persoons bungalow 6B2

6-persoons bungalow 6B3

  • De medewerkers: 9,0
  • Omgeving: 10,0
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 9,0

We zien u graag snel op Landal Grønhøj Strand

Bent u toe aan een echte strandvakantie? Op slechts 400 meter van Vesterhavet vindt u Landal Grønhøj Strand, gelegen aan mooie zandstranden waar de westkust om bekend staat. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park om de mooiste plekjes van Noord-Jutland te ontdekken. Het park ligt vlak bij populaire vakantiedorpjes als Blokhus en Løkken, waar u gezellig kunt shoppen of kunt genieten van een heerlijk diner. Ook zijn er vele culturele bezienswaardigheden in buurt, zoals Ruberg Knude of Børglum Kloster.

Op het park zelf is ook zoveel te doen en te beleven. Volop waterpret in het overdekte zwembad met een glijbaan en in het openluchtzwembad met ligweide. Voor de sportievelingen is er een grote sportzaal waar allerlei verschillende sporten beoefend kunnen worden. Van basketbal tot volleybal en van squash tot badminton. Voor de kids is er ook alle tijd om te spelen in de speeltuin en in de indoorspeelplaats. Met de familie gaat u gemakkelijk een dagje eropuit naar Fårup Sommerland of Aalborg Zoo. Ontdek Denemarken op z’n best.

Welkom op Landal Grønhøj Strand

Bent u toe aan een echte strandvakantie? Op slechts 400 meter van Vesterhavet vindt u Landal Grønhøj Strand, gelegen aan mooie zandstranden waar de westkust om bekend staat. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park om de mooiste plekjes van Noord-Jutland te ontdekken. Het park ligt vlak bij populaire vakantiedorpjes als Blokhus en Løkken, waar u gezellig kunt shoppen of kunt genieten van een heerlijk diner. Ook zijn er vele culturele bezienswaardigheden in buurt, zoals Ruberg Knude of Børglum Kloster. Op het park zelf is ook zoveel te doen en te beleven. Volop waterpret in het overdekte zwembad met een glijbaan en in het openluchtzwembad met ligweide. Voor de sportievelingen is er een grote sportzaal waar allerlei verschillende sporten beoefend kunnen worden. Van basketbal tot volleybal en van squash tot badminton. Voor de kids is er ook alle tijd om te spelen in de speeltuin en in de indoorspeelplaats. Met de familie gaat u gemakkelijk een dagje eropuit naar Fårup Sommerland of Aalborg Zoo. Ontdek Denemarken op z’n best.