Over Landal GreenParks

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. Landal beschikt over ruim 110 parken met in totaal meer dan 13.700 accommodaties. Met 63 parken in Nederland bezet Landal de eerste plaats van de Nederlandse aanbieders van bungalowparken. Buiten de landsgrenzen beschikt Landal over parken in Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Denemarken, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. Zeven van de parken beschikken over een camping, met in totaal ruim 1.450 campingplaatsen. Er werken ca. 3.000 medewerkers bij Landal. Landal onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen. Landal voelt zich nauw verbonden met de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Midden in de natuur
Landal GreenParks is een dynamische organisatie die toonaangevend is in het management, beheer en verhuur van bungalowparken. De organisatie onderscheidt zich van andere aanbieders door het open karakter van de parken. Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken die daar bij horen.
Klik op onderstaande infographic voor een uitvergroting.
Meest duurzame reismerk van Nederland
Voor de zesde keer op rij zijn we verkozen tot meest duurzame reismerk van Nederland. Al 4 jaar lang staat Landal op nummer 1 in de Sustainable Brand Index in de categorie ‘Travel & Tourism’. We willen onze medewerkers, partners, eigenaren en gasten daar graag voor bedanken, want we doen dit samen. Samen zorgen we voor de natuur, voor elkaar. Bedankt voor jullie waardering. Groen is goed voor je en daarom zijn wij bij Landal goed voor groen. Ontdek wat groen kan doen.
Gewonnen awards
We zijn trots bij Landal GreenParks op wat we samen doen. En op de prijzen en nominaties die we tot nu toe hebben gewonnen. Diverse prijzen en nominaties die er echt toe doen, die belangrijk voor ons zijn als bedrijf en voor onze gasten. We willen je bedanken voor jouw steun en waardering.
Awaze
Landal GreenParks is een Awaze Company. Awaze is de grootste aanbieder van vakantieparken en accommodaties in Europa. De volgende zelfstandige merken maken onderdeel uit van de groep; cottages.com, Hoseasons, Landal GreenParks, James Villa Holidays en Novasol. Het bedrijf bedient meer dan acht miljoen vakantiegangers per jaar en biedt meer dan 110.000 plaatsen om te verblijven in 36 landen.