Wandelvakantie bij Landal

Neem de tijd om de natuur tot je te nemen tijdens een avontuurlijke wandeltocht in de omgeving van een van onze vakantieparken. Geniet van het uitzicht in de bergen, de geur van de heide of de zilte lucht van de zee. Waar je ook gaat wandelen, je begeeft je midden in de natuur.
    • Wandelroutes aangesloten op het park
    • Wandelkaarten beschikbaar bij de receptie
    • Wandelvakantie voor het hele gezin

Dicht bij huis

Wandel in België op de Mont St. Jacques, verken de bossen van de Ardennen tijdens vershillende natuurwandelingen of ga op een moderne speurtocht met geocoaching.

Van strandwandeling tot wadlopen of een safari op de heide in Drenthe. Beleef het in Nederland! Door het heuvelachtige landschap is Limburg ook een populaire bestemming voor een wandelvakantie.

De natuurlijke bossen en meren van Denemarken kunnen het beste te voet worden ontdekt. Tegelijkertijd blaast de gezonde zeelucht door je haren. De natuur van het eiland Funen biedt gemarkeerde wandelpaden die je door bossen, over weilanden en velden naar zee lieden.

Wandelen in Duitsland

Aan de oevers van de rivier, volg je de onverharde wandelpaden. Deze brengen je langs wijnvelden die de regio rijk zijn. Volg de uitgestippelde routes en maak er een meerdaags wandelavontuur van.

Het Nationaalpark Harz nabij Brocken kenmerkt zich door talrijke wandelroutes. Verken de Harzer Baudensteig of de Harzer-Hexen-Stieg. Rivieren, valleien en bezienswaardigheden zijn inbegrepen!

Op avontuur inde bossen van het Nationaal Park Eifel op de eindeloze wandelpaden van de Eifelstieg. Je doet fascinerende inzichten op over de vroegere vulkanische activiteiten in de regio. En aan het eind van de wandeltocht wacht je een verfrissende duik in het meer.

Wandelen in de bergen

Met meer dan 50.000 km aan gemarkeerde wandelpaden is Oostenrijk het wandelparadijs. Van familiewandelingen tot thematische tochten, zelf op pad of samen met een gids. Trek je wandelschoenen aan en volg de rood-wit-rood gemarkeerde wandelpaden.

Een wandeling langs helderblauwe bergmeren, langs diepe valleien en middeleeuwse dorpjes. Zwitserland beloont elke inspanning met een bijzonder uitzicht. Graubünden en Centraal-Zwitserland bieden wandelingen voor het hele gezin.

Het dichtstbeboste Nationaal Park Šumava biedt goed gemarkeerde wandelpaden door het Tsjechische platteland. Of maak een wandeling rond het Lipno stuwmeer vanuit Landal Marino Lipno.
106 vakantieparken voor een wandelvakantie
Zoek een bestemming voor een wandelvakantie
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum