Maak kennis met de regio

Verblijf je op een van onze parken? We nemen je graag mee in het verhaal van de regio waar ons park zich bevindt. Want elke regio heeft een verhaal! We willen natuurlijk niet dat je dat Duitse wijnfeest mist. Of dat mosselfeest in Zeeland. Daarom werken we samen met lokale musea, bezienswaardigheden, ambachten en gidsen.

Elk park heeft een gastheer of vrouw die precies weet wat er te doen is in de regio. Zo vertellen we samen meer over de geschiedenis en lokale cultuur. Want elke regio is anders, uniek met elk hun eigen schoonheid. Maak kennis met plaatselijke gerechten en lokale ondernemers. Leer, proef, ruik. Maak kennis met het karakter van de regio.

Verbinding met de regio zie je terug op onze parken

Al onze parken zien er anders uit. Is dat je wel eens opgevallen? Dat doen we bewust: we verbinden onze parken met de regio’s waarin ze liggen. Bijvoorbeeld op Landal Sluftervallei, daar zie je wandschilderingen van de Texelse duinen en de vuurtoren. En op het park groeit helmgras, dat kenmerkend is voor de duinen in het waddengebied. En in de inrichting van onze parken op de Veluwe zie je juist weer bossen, herten en eekhoorns terug. Voel je thuis in de regio.

Verbind je met de regio op een van onze parken