Actieve vakantie met tieners

Van kanovaren tot klimmen en lasergamen. Tieners beleven een actieve en sportieve vakantie op onze parken, samen met leeftijdsgenootjes. Faciliteiten en activiteiten in overvloed, terwijl jij heerlijk ontspant op het terras van je bungalow.
    • Actieve activiteiten en workshops
    • In- en outdoor faciliteiten
    • Fun & Entertainment programma

Een coole plek om vakantie te vieren

Actie en avontuur

Klimmen, mountainbiken, lasergamen, trampoline springen, streetsoccer, quad rijden of rodelen. Tieners beleven zowel binnen als buiten een avontuurlijk verblijf op onze parken en chillen samen met leeftijdsgenootjes.

Digitaal een boomhut bouwen? Jazeker. Met de Landal Adventure App wandel je over het vakantiepark. Je gaat op speurtocht en zoekt grondstoffen. Sla deze op in je account en bouw vervolgens een boomhut in de digitale parkomgeving!

Voor waterratten

Op onze waterparken kun je terecht voor zeil-, surf- en kitesurflessen. Naast Landal Stroombroek vind je de langste kabelwaterskibaan van Nederland en in de Subtropische Waterparadijzen op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen trotseer je de hoge golven in het golfslagbad en sjees je van de wildwaterbaan.
Op vakantie met tieners
Zoek de ideale bestemming
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum