Bijzonder lekkere koekjes van de Koekfabriek

Een bijzonder lekker en sociaal handgemaakt koekje bij de koffie of thee voor de Landal gasten en bijdragen aan zo’n 10 structurele werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is wat we bereiken met onze samenwerking met de Koekfabriek.

Op het terras een kopje koffie drinken is bijna vanzelfsprekend een sociaal momentje. Het koekje bij de koffie of thee maakt het nu nog socialer dankzij de samenwerking met de Koekfabriek. Hier worden koekjes gebakken die niet alleen bijzonder lekker zijn, maar ook bijdragen aan een eerlijke kans op de arbeidsmarkt voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, ex-gedetineerden, statushouders, ex-thuislozen en jongeren die hun opleiding niet hebben kunnen afmaken. Met liefde bakken zij samen de allerlekkerste handgemaakte koekjes voor de Landal gasten.

Assortiment steeds duurzamer

De koffie op onze vakantieparken is al langer biologisch en fairtrade, onze thee is Rainforest Alliance gecertificeerd. We zijn continue bezig met het verduurzamen van ons assortiment. Gasten worden geïnformeerd over de samenwerking en het achterliggende doel van De Koekfabriek via de menu- en drankenkaart.

De koek voor Landal wordt gebakken in de centrale bakkerij in Wageningen, waar het grootste deel van de jaarlijkse productie gebakken wordt. De Koekfabriek heeft verder nog bakkerij-winkels in het centrum van Utrecht, Arnhem en Rotterdam. Natuurlijk hoopt de Koekfabriek dat gasten van Landal de (h)eerlijke koek zo lekker vinden dat ze ook de weg naar deze winkels gaan vinden.

Kom zelf proeven