Vakantieoord Winterberg in Sauerland
Divers aanbod chalets t/m 16 pers.
Zwembad, Avonturenspeelplaats, Restaurant

Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst

Tijdelijke corona-boekingsvoorwaarden* met geld-terug-garantie.

*Voorwaarden

Tijdelijke maatregelen

Faciliteiten en activiteiten
  • Park gesloten

    Dit park is op dit moment helaas gesloten. De faciliteiten op het park zijn ook gesloten en er vinden geen activiteiten plaats. We hopen dat dit snel weer mogelijk is.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-16-persoons accommodatie

  • De medewerkers: 8,8
  • Omgeving: 9,2
  • Restaurant: 7,6
  • Recreatieprogramma: 4,8
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,8

We zien je graag snel op Landal Winterberg

Net buiten het populaire vakantieoord Winterberg in Sauerland, op de helling van de berg, ligt het vakantiepark Landal Winterberg. Een vakantie op dit vakantiepark in Duitsland betekent genieten van ontelbare vrijetijdsmogelijkheden midden in de prachtige natuur. Landal Winterberg is de ideale locatie voor jouw sportieve vakantie. 's Zomers kunnen mountainbikers zich helemaal uitleven op de vele routes in de regio en ook voor wandelaars en nordic walking-fanaten is deze streek een paradijs.

Geniet na een actieve dag buiten van alle faciliteiten op het vakantiepark en kom 's avonds heerlijk tot rust in je comfortabele of luxe chalet. Direct naast Landal Winterberg ligt een prachtige golfbaan. Of je nu een fanatieke golfer bent of voor het eerst een balletje slaat, op deze golfbaan van Golfclub Winterberg is voor iedereen voldoende uitdaging. Kortom: volop mogelijkheden op en rond het park!