We werken samen met lokale ondernemers, gemeenten en organisaties

Als je toerisme naar een regio brengt, dan heeft dat invloed op de omgeving. We vinden het belangrijk dat deze invloed positief is. Zodat de mensen in de regio, de natuur en de ondernemers er baat bij hebben dat wij er zijn. Onze parken liggen in een unieke regio, met een grote rijkdom aan cultuur en natuur. We willen je daar graag kennis mee laten maken.

De managers van onze parken werken daarom vaak samen met gemeenten en organisaties in hun regio. Een paar voorbeelden:

  • De General Manager van Landal Rabbit Hill is lid van het Veluwefonds, dat de economische en ecologische ontwikkeling in balans houdt.
  • De General Manager van Landal Port Greve in Zeeland is actief bij de RECRON, dat zich inzet voor recreatiebedrijven op Schouwen-Duiveland. Zo rijdt er nu bijvoorbeeld een bus over Schouwen-Duiveland die vakantiegangers langs alle attracties rijdt. Nu werkt de organisatie aan verschillende ideeën voor duurzaam vervoer in de regio, zoals per fiets of over het water.
  • Diverse parken werken samen met de lokale voedselbank om voedselverspilling tegen te gaan en bij te dragen aan de maatschappij. Ook werken veel parken samen met Too Good To Go.

Zo zorgen we samen voor een sterke regio en behouden we het unieke karakter!

Beleef de regio op een van onze parken
Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum