Zon, zee en strand

Genieten aan de kust bij Landal GreenParks
Ontdek onze parken aan de kust
Boek uw verblijf

Beleef samen uw vakantie aan de kust

Geniet van de zee en het strand op één van de 29 parken van Landal GreenParks aan de kust. Of u nou kiest voor de Nederlandse kust, de Duitse Oostzee of de kust in Denemarken: zowel 's zomers als in de winter waait u er heerlijk uit. 
  • Ruim 29 vakantieparken aan de kust
  • Sfeervolle accommodaties
  • Fun & Entertainment-programma
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Volop waterpret voor jong en oud
  • Bollo: ontmoet de allergrootste kindervriend!

Ontdek onze vakantieparken aan de kust

Ideale winterbestemming

Ook in de winter is de kust een heerlijke vakantiebestemming. Waai uit tijdens een verfrissende wandeling over het strand of maak een tocht door de glooiende duinen. Na afloop komt u bij met een warm drankje in het parkrestaurant.

Uitzicht op zee

Verblijf op het strand en word wakker met het geruis van de golven. In de strandhuisjes op Landal Beach Villa's Hoek van Holland is dit mogelijk. Modern, knus en met fantastisch uitzicht op zee. Geniet van de ondergaande zon op uw eigen terras en duik de volgende ochtend als eerste de zee in.

Actief verblijf

Beleef een actieve vakantie aan de kust met het hele gezin. Fiets door het duinlandschap, speel een potje beachvolleybal of maak een boottocht over het water. Het kan allemaal aan de kust! Echte durfals gaan surfen op zee of blokarten op het strand.

Aanbod in de schoolvakanties

Paasvakantie aan de kust

Zomervakantie aan de kust

Herfstvakantie aan de kust

Een vakantie aan de kust kan in de herfst verrassend lekker zijn! Met de wind in de haren jutten tijdens een strandwandeling, een potje beachvolleybal of met het hele gezin picknicken in de zon. Geniet van vitamine "zee".

Boek uw vakantie aan de kust bij Landal GreenParks

Land of regio
Selecteer verblijfsduur
Aankomstdatum
Selecteer aankomstdatum