Vakantie aan het strand

Beleef het aan zee! Van ontspannen op het strand tot actieve watersporten. Verblijf in een comfortabele accommodatie aan de kust en doe nieuwe energie op. Je geniet aan de Atlantische Oceaan in Engeland of langs de Oostzee in Duitsland of Denemarken. Of zoek het wat dichter bij huis, in Zeeland bijvoorbeeld. En op een van de vijf Waddeneilanden slaap je midden in de duinen.
Onze aanbeveling voor jou

Samen genieten

Golfsurfen, kitesurfen of stand up paddle boarden. Stoere watersporten om te beoefenen in de vakantie. Op de Noordzee bijvoorbeeld. Ook de Oostzee en Atlantische Oceaan bieden mogelijkheden. Van zeilen tot bodyboarden in de branding.

Slaap in een huisje direct aan het strand, word wakker met het geluid van de golven, omringd door een prachtig duingebied. Jouw accommodatie is een heerlijke plek om op te laden na een stranddag.

Beleef een vakantie aan zee samen met jouw viervoeter. In de buurt van onze vakantieparken liggen hondenstranden die het hele jaar door toegankelijk zijn. En je huisdier is welkom in tal van accommodaties!

Samen met de kids

Een dagje strand samen met de kinderen is niet alleen gezellig maar ook leerzaam. Samen zandkastelen bouwen, vliegeren, zonnen, zwemmen en schelpen zoeken. En wie weet vind je wel een haai-of roggeneikapsel.

Wadlopen

Bij eb trekt de zee zich terug en valt het wad droog. Het moment voor een bijzondere wandeling. Trek eropuit met een gids, verken de bodemstructuur van de zee en bewonder de krabbetjes en scheermesjes van heel dichtbij.

Eten aan het strand

Voor een gezonde lunch of uitgebreid diner met zonsondergang strijk je in de zomermaanden neer in een van de strandtenten aan de kust. Geniet van de typische regionale specialiteiten. Van mosselen tot surf & turf!
Vakantieparken aan zee
Zoek & boek jouw verblijf aan de kust