Welkom op Landal Hunerwold State

Direct grenzend aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold vindt u Landal Hunerwold State, een vakantiepark met 97 vrijstaande accommodaties. In de buurt wachten natuur, kalkovens en hunebedden op uw bezoek. In Drenthe fietst u de mooiste routes langs zandverstuivingen, visplaatsen en recreatieplassen. Als u gaat wandelen, neem dan zeker een volle picknickmand mee! Voor een lekker diner zijn er vele terrassen in de buurt van Wateren of het restaurant op het vakantiepark.

Een duik in de natuur

Op Landal Hunerwold State gaat ontspannen vanzelf. Omringd door de natuur, zijn er onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden. Of ontdek de bosrijke regio per huifkar.
  • 97 vrijstaande bungalows 
  • In Nationaal Park Drents-Friese Wold 
  • Recreatieplas met strand
Alle faciliteiten Contactgegevens

Samen eropuit

Maak samen een wandeling door Nationaal Park Drents-Friese Wold of een fietstocht over de Drentse heidevelden. Geniet in de frisse boslucht van het groen om u heen. Na een actieve dag strijkt u neer op het park, waar u heerlijk tot rust komt in uw vrijstaande bungalow met veel privacy.
Wandelen en fietsenOntdek de omgeving

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Hunerwold State

Eindeloos genieten samen

Tijd voor elkaar en samen genieten, daar draait het om tijdens uw verblijf op Landal Hunerwold State. U heeft alle ruimte om tot rust te komen. Maak een fietstocht en ontdek de Drentse natuur. De kids leven zich uit in de speeltuin en nemen een duik in het zwembad (op de naastgelegen camping).
Ontdek alle pret

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement. Kies voor een opgemaakt bed of ga eropuit met de fiets. Reserveer uw arrangementen eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie is begonnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Hunerwold State is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering