Welkom op Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het vakantiepark en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een kinderboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit vakantiepark. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. De Park Plaza is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever? Landal Landgoed 't Loo beschikt over een aantal prachtige tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

Plezier aan het water

Op Landal Landgoed 't Loo is altijd iets te beleven, voor jong en oud! De indoorspeelplaats, zwemmen of gezellig bowlen. Ontdek alle activiteiten op en rond de centraal gelegen recreatieplas.
  • 366 vrijstaande bungalows
  • Recreatieplas met aquapark en tokkelbaan
  • Plaza met diverse restaurants
Alle faciliteiten Contactgegevens

Aquapark van juni t/m september

Lekker glijden, spetteren en zwemmen op ons aquapark, hoe cool is dat?! Het aquapark is een attractie waar je eindeloos op kan springen, klimmen en klauteren en dat allemaal van juni t/m september op de grote recreatieplas midden op Landal Landgoed 't Loo.
Bekijk de videoMeer informatie

Landal Landgoed 't Loo gaat vernieuwen

Vanaf 18 maart 2019 gaat Landal Landgoed 't Loo een periode van vernieuwing in. Naast renovatie van bungalows worden ook de algemene faciliteiten gerenoveerd. Zo bent u bijvoorbeeld vanaf 19 april van harte welkom in ons nieuwe restaurant Pizza Limone.

Wilt u meer weten over de impact van de verbouwing? Neem gerust contact op met onze receptie via tel. +31-(0)525 63 70 00.

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Landgoed 't Loo

Een zorgeloos verblijf voor blinde of slechtziende gasten

De Visionvilla is dé vakantiewoning voor gasten met een visuele beperking. Landal GreenParks heeft samen met expertisecentrum Visio een bungalow ontwikkeld speciaal voor het comfort van slechtziende of blinde gasten. 
Bekijk de Visionvilla

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s, die uw verblijf nóg leuker en aangenamer maken. Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!

Alle arrangementenArrangementen op Landal Landgoed 't Loo

Green Key

Landal Landgoed 't Loo is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering