Welkom op Landal Warsberg

Hooggelegen tussen de wijnvelden van de rivier de Saar, ligt het prachtige Landal Warsberg. Dit park heeft naast 145 bungalows, ook stacaravans en campingplaatsen. Onder u ligt het stadje Saarburg. Zo'n klein stadje, zoveel te doen. In Saarburg maakt u een ritje op de zomerrodelbaan, gaat u op ontdekking in de burchtruïne en bewondert u de waterval. Ook het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg is dichtbij. U ontdekt dus net zo makkelijk de oude dorpjes van Triererland, als de steden Metz en Luxemburg over de grens. Vanuit het vakantiepark worden regelmatig wijnproeverijen georganiseerd. En voor de kinderen is er een overdekt zwembad met waterattracties.

Wijngaarden, velden en de blauwe band van de Saar

Het mooie stadje Saarburg ligt in het hart van de grensdriehoek. Vanaf hier kunt u met de stoeltjeslift (seizoensgebonden openingstijden) naar het vakantiepark en genieten van het prachtige uitzicht.
  • 145 bungalows, 28 stacaravans, 13 safaritenten en 6 woodlodges
  • Overdekt zwembad met peuterbad en waterattracties
  • Op een hoogplateau gelegen 
Alle faciliteiten

Waar drie landen samenkomen

Maak een avontuurlijk ritje met de zomerrodelbaan, een boottocht over de Saar of wandel door gezellige dorpjes. Tussen de weilanden en wijngaarden komt u helemaal tot rust. Vlakbij het park ontdekt u het drielandenpunt op de grens van Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. Onbegrensd genieten!
Wandelen en fietsen

Eindeloos speelplezier

Tijd voor elkaar en samen leuke dingen beleven, daar draait het om tijdens uw vakantie. Bollo verwelkomt u en uw kinderen op het park. Klaar om samen een spelletje midgetgolf te spelen, te ravotten in de speeltuin, van de glijbaan te roetsjen of een duik te nemen in het zwembad? Volop vertier voor het hele gezin.
Ontdek alle pret

Gasten over het park

  • De medewerkers: 8,6
  • Omgeving: 8,9
  • Zwembad: 7,8
  • Restaurant: 6,6
  • Recreatieprogramma: 7,4
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,2

Volop arrangementen

Maak uw verblijf compleet met een speciaal arrangement. Een volledig verzorgd ontbijt, uitgebreid dineren in het restaurant of proef de plaatselijke oogst met de wijnbelevenis Saarburg. Laat het u en uw gezin aan niets ontbreken. Reserveer uw arrangementen eenvoudig samen met uw accommodatie.
Bekijk de arrangementen

Green Key

Landal Warsberg is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Saar/Hunsrück