Welkom op Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft is een idyllisch vakantiepark gelegen aan de kust en het strand. Vanuit elke bungalow is er een prachtig uitzicht. Geniet van de diverse wandel- en fietstochten en ontdek wat Djursland u allemaal te bieden heeft. Vele attracties, kindvriendelijke zandstranden, een fascinerende wilde natuur en gezellige kustplaatsen. Ontdek ook de watersportmogelijkheden rondom het park. Na een actieve dag in de buitenlucht neemt u plaats in het restaurant op het park. Het park beschikt verder over een overdekt zwembad, een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een sportzaal en een speeltuin. Plezier voor jong en oud, op en rondom het park!


Ontspan aan de kust

Landal Ebeltoft ligt letterlijk in het water. Ontdek wat de omgeving van Djursland te bieden heeft. Vele attracties, kindvriendelijke zandstranden, een fascinerende wilde natuur en gezellige kustplaatsen.
  • 74 bungalows met uitzicht op het water
  • Uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving
  • Vlak bij Nationaal Park Mols Bjerge
Alle faciliteiten

Speelplezier voor jong en oud

Tijd voor elkaar, daar draait het om tijdens uw vakantie. Neem een verfrissende duik in het overdekte zwembad of speel een potje badminton in de sportzaal.
De kinderen maken de hoogste sprongen op het springkussen in de speeltuin.
En wie klimt er het snelste naar boven op het klimrek?
Ontdek alle pret

Onze accommodaties

*Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering, verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en nutsvoorzieningen op basis van verbruik (bij een weekverblijf voor vier personen betreft dit gemiddeld ongeveer € 90; € 0,37 /kWh en € 1,34 /0,1m3 water).

Langs het strand

Vanuit Landal Ebeltoft verkent u gemakkelijk de prachtige omgeving. Maak samen een gezellige wandeling over het strand of bezoek fietsend met het
hele gezin Nationaal Park Mols Bjerge. Hier vindt u de meest ruige en gevarieerde landschappen van Denemarken.
Wandelen en fietsen

LEGOLAND®

Stap met het hele gezin in de fantasiewereld van LEGO® en beleef een leuke, actievolle dag. Je hoeft geen LEGO® liefhebber te zijn om het hier naar je zin te hebben. Maak kennis met de dappere ridders of ontmoet echte piraten in Pirate Land. Geniet van een gevarieerd dagje uit bij LEGOLAND®, wat op 153 km afstand van Landal Ebeltoft ligt.
Discover LEGOLAND®

Green Key

Landal Ebeltoft is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Hygge - geluk op z'n Deens

Wilt u ook de Deense levenslust “Hygge” ervaren? Hygge is een combinatie van de Nederlandse begrippen gezelligheid en knusheid. In het Deens is gezelligheid zelfs een werkwoord, ze maken daar tijd voor. Deze bijzondere sfeer kunt u vooral in Denemarken en de andere Scandinavische landen ervaren en voelen. Een goede sfeer, het juiste gezelschap, lekker eten en een positieve houding zijn de ideale uitgangspunten.