Welkom op Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, hoogveen- en heidegebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het park is onderdeel van het grote recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Dit vakantiepark in Molbergen is er om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, golfer en natuurliefhebber. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen. Uw accommodatie, die is van alle gemakken voorzien. En dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dus of u nu de natuur aanbidt, rust zoekt of actief bezig wilt zijn, Landal Dwergter Sand vormt de perfecte locatie. Wat gaat u doen?


Natuur belevenis in een recreatiegebied

Vlak over de grens in een schilderachtig natuurgebied vindt u Landal Dwergter Sand. Het park ligt midden in het natuurgebied Thülsfelder Talsperre in Nedersaksen!
  • 160 bungalows 
  • Openbare recreatiemeer met strand
  • Rustige en idyllisch gelegen in de natuur
Alle faciliteiten

Vakantie aan het strand

U kunt heerlijk afkoelen in de recreatieplas naast het vakantiepark of gewoon lekker wandelen langs de plas en genieten van een verfrissend drankje op het terras (in het vakantieseizoen geopend) van het nieuwe strandpaviljoen.
Meer zwemmen

Onze accommodaties

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting NVT.

Lees de beoordelingen van onze gasten over Landal Dwergter Sand

Actief in de natuur

Welkom in het wandel- en fietsparadijs Thülsfelder Talsperre. Vanuit uw accommodatie fietst u direct de natuur in en ontdekt u het bos-, hoogveen- en heidegebied. De omgeving rondom het stuwmeer leent zich goed voor lange wandelingen in combinatie met een lekkere versnapering onderweg. Een leuk avontuur in de natuur voor het hele gezin.
Tips voor wandel- en fietstochtenOmgevingstips

Spel en plezier

Samen plezier maken op en rondom het park. De kids ravotten in de speeltuin, crossen met een skelter over het park en trappen een balletje op het sportveld. Jumpend op de airtrampoline zwaaien ze naar u. Ga midgetgolfen met het hele gezin of neem samen een duik in het zwembad. Volop vertier en tijd voor elkaar.
Ontdek alle pret

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Uw boodschappen bezorgd of gezellig gourmetten met het gezin? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Dwergter Sand is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in Duitsland

Ontdek regio Oldenburger Münsterland