In natuurgebied Thülsfelder Talsperre
Vrijstaande en geschakelde bungalows t/m 12 pers.
Zwembad, Restaurant, Minigolf

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar. Ga met onze Adventure App op ontdekkingstocht over het vakantiepark en bouw je eigen virtuele boomhut. 

  Indoor
  Onze indoorfaciliteiten zoals de indoorspeelplaats of de Bollo Club zijn vrijwel overal weer geopend (de speelgrot op Landal Wirfttal moet nog even gesloten blijven).Ook het activiteitenprogramma voor jong en oud kun je je snel weer verheugen.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

 • Ons zwembad

  Het zwembad is geopend, uiteraard conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. In ons zwembad zorgen we voor veiligheid en laten we een maximum aantal zwemmers tegelijk toe. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk gasten tijdens hun verblijf gebruik kunnen maken van het zwembad, vragen we je een dag vooraf een tijdsblok te reserveren. De regels hangen bij de ingang van het zwembad. In de Landal GreenParks app vind je een week voor aankomst een actueel overzicht van de openingstijden.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Parkinformatie
 • Reizen naar Duitsland

  Vul voor aankomst in Duitsland het inreisformulier in. Zorg dat je bij binnenkomst in Duitsland de bevestiging hiervan bij je hebt. 

  2G+ regel: Om in te checken op het park heb je een geldig vaccinatiebewijs (geldig vanaf twee weken na de tweede vaccinatie) of een herstelbewijs (minimaal 28 dagen en maximaal 3 maanden na een positieve PCR-test) EN voor iedereen die nog geen boosterprik heeft gehad een negatief testbewijs (alleen een PoC-test niet ouder dan 24 uur of PCR niet ouder dan 48 uur van een goedgekeurde testlocatie) nodig . Daarnaast geldt er een FFP2-mondkapjesplicht voor alle binnenruimtes. Dit geldt voor alle reizigers, ongeacht uit welk land je reist. Zonder een van bovenstaande bewijzen kun je je accommodatie niet betreden.  Accommodaties kunnen niet gebruikt worden om in quarantaine te gaan. Kinderen tot en met 17 jaar hebben geen testbewijs nodig.

  Laat je voor vertrek naar het park testen, zodat je de testuitslag bij de hand hebt tijdens het inchecken. De testlocatie in de buurt van het park kan niet worden gebruikt voor de test bij aankomst, dit is om te voorkomen dat er lange wachtrijen ontstaan bij de testlocatie.

  Hierna zijn voor het verblijf twee nieuwe testbewijzen per week nodig. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan wel een testbewijs nodig zijn. Een officiële testlocatie vind je in het nabijgelegen Molbergen. Het kan zijn dat je hiervoor moet betalen. 

  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken op het park

  Wilt u uit eten tijdens uw parkbezoek? Dat kan! We hebben alle voorbereidingen getroffen en de maatregelen geïmplementeerd conform de huidige richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten om u een vertrouwde en veilige service te kunnen bieden in onze restaurants. Binnen uit eten, op het terras of afhalen: het is allemaal mogelijk. We zien uit naar uw komst! Graag attenderen we u erop dat het dragen van een mondkapje verplicht is en een geldig negatief testbewijs wanneer dit verplicht is. Gedetailleerde informatie over de openingstijden vindt u in de Landal GreenParks app en bij de parkreceptie.

  *Wijzigingen onder voorbehoud.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-12-persoons accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,3
 • Omgeving: 8,6
 • Restaurant: 5,5
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,4

We zien je graag snel op Landal Dwergter Sand

Landal Dwergter Sand ligt midden in het bos-, hoogveen- en heidegebied van het Thülsfelder Talsperre stuwmeer in Duitsland. Het park is onderdeel van het grote recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Dit vakantiepark in Molbergen is er om ontdekt te worden door de wandelaar, fietser, golfer en natuurliefhebber. Het vakantiepark heeft een overdekt zwembad en een 100 m² groot luchtkussen.

Jouw accommodatie, die is van alle gemakken voorzien. En dat allemaal op nog geen uur rijden van de Nederlandse grens. Dus of je nu de natuur aanbidt, rust zoekt of actief bezig wilt zijn, Landal Dwergter Sand vormt de perfecte locatie. Wat gaat je doen?