Contact en vragen

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met ons Contact Center via:

 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.)

Openingstijden Contact Center
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 - 15.00 uur


      

AdreswijzigingGeen post

Contactgegevens parken
Het adres en de routebeschrijving van ieder park vindt u onder 'praktische info' in het menu.
Alle parken

Contactgegevens kantoren
Het adres en de routebeschrijving van ieder kantoor.

BTW en KvK-nummer Landal GreenParks
BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
KvK-inschrijfnummer: 27052417

Pers
Op de newsroom for press and bloggers van
Landal GreenParks wordt al het nieuws gedeeld voor de duurzame- toeristische, recreatie-, landelijke- en regiopers.

Vragen

Kijk bij de meest gestelde vragen voor een mogelijk antwoord op uw vraag. Wilt u een vraag aan ons stellen en direct antwoord? Bel 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Of stel uw vraag. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Top 10 meest gestelde vragen

 • U kunt (draadloos) internetten op bijna al onze parken. Soms betaald en soms onbetaald. Tijdens uw vakantie kunt u dus gewoon uw mail checken, twitteren, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of online werken met uw eigen laptop. Natuurlijk kunt u ook direct vanaf uw vakantieplek de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto's en -filmpjes en deze delen via social media. Met hetzelfde gemak als thuis. 

  Onze parken liggen midden in de natuur, waardoor het bereik in de accommodaties niet altijd optimaal is. Om deze reden wordt er op sommige parken uitsluitend draadloos internet in het hoofdgebouw aangeboden. Heeft u problemen met inloggen of vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de parkreceptie. Wij helpen u graag verder. Meer informatie over het internet is op te vragen via het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
  Overzicht internetmogelijkheden op de parken
 • U ontvangt na het maken van een reservering binnen een uur een reserveringsbevestiging inclusief factuur per e-mail. Wij vragen u deze definitieve bevestiging te bewaren als bewijs van uw reservering. Na het online overmaken van de betaling ontvangt u geen nieuwe bevestiging meer van de betaling. In de bijlage van uw reserveringsbevestiging vindt u ook het nachtregistratieformulier. Om het inchecken voor u te versoepelen, verzoeken wij u het formulier thuis te printen, volledig in te vullen en af te geven bij de receptie bij aankomst op het park.

  Geen bevestiging ontvangen
  Bent u binnen een uur na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center. Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is. Het Contact Center is te bereiken op tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 • Er is een mogelijkheid om te reserveren met een voorkeur voor o.a. een speciale of specifieke accommodatie of bijvoorbeeld een bepaalde ligging. Voor deze voorkeursboeking wordt € 19,50 in rekening gebracht. U kunt uw voorkeur met betrekking tot een bepaalde ligging aangeven tijdens het online reserveren. U kunt ook een specifiek accommodatienummer reserveren. Dit is mogelijk via het Contact Center via tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 • U kunt uiteraard (extra) kindermeubilair bijboeken, indien dit mogelijk is op het park van uw keuze.
  • Kinderbed inclusief kinderbedlinnen  € 11,70
  • Kinderstoel € 4,95
  • Kinderbox € 4,95 (exclusief boxkleed)
  U kunt online aangeven in het reserveringsproces bij 'extra's' wat u aan extra kindermeubilair wilt bij boeken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch doorgeven wat u extra wenst te reserveren.
 • Landal GreenParks hanteert geen onderscheid op basis van leeftijd of gezinsfase. Hierdoor is de juiste prijs eerder zichtbaar in het boekingsproces. Door deze transparantere prijsstelling ziet u direct de op dat moment beste prijs.
 • Landal GreenParks wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Landal GreenParks. Het is raadzaam bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Zonder annuleringsverzekering óf met annuleringsverzekering en ongeldige reden zijn de volgende bepalingen van toepassing:

  Zonder annuleringsverzekering
  • Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering vóór aanvang van het verblijf, wordt de boeking direct na de telefonische opdracht geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk. 
  Met annuleringsverzekering
  • Bij voortijdig vertrek vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Dit voortijdig vertrek dient u direct bij de parkreceptie te melden. Niet verbruikte extra's (bedlinnen, gemeenteheffingen, reserveringskosten, verzekeringen, enz.) worden niet terugbetaald. 
  • Annulering is uitsluitend mogelijk per accommodatie, niet per persoon. 
  • De annuleringsverzekering geeft dekking na betaling van de verzekeringspremie tot het vertrek van het park.
  Premie annuleringsverzekering per accommodatie
  • € 27,50 (weekend of midweek) per accommodatie
  • € 35,50 (week) per accommodatie
  • € 1,25 (per nacht) per campingplaats 
  Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen, dient u een annuleringsverklaring in te vullen en bewijsstukken voor te leggen.

  Hoe kan ik mijn reis annuleren?
  Om uw reis te annuleren kunt u contact opnemen met het Contact Center via tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.) of per e-mail via info@landal.com.
 • Kies uw eigen aankomstdag. Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om op een groot aantal parken op afwijkende dagen aan te komen dan de gebruikelijke maandag of vrijdag.
  Kies uw eigen aankomstdag
 • Op verschillende parken bieden wij accommodaties aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast.
  Onze Toegankelijke accommodaties
 • Bij Landal GreenParks is het mogelijk om uw reservering vlak voor of tijdens uw verblijf te verlengen. Dit is alleen mogelijk wanneer er nog voldoende accommodaties beschikbaar zijn. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met het Contact Center, tel 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 • U ontvangt het vakantiemagazine enkele weken voor aankomst per post thuis.