Contact en vragen

Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met ons Contact Center via:

 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.)

Openingstijden Contact Center
Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 - 15.00 uur


      

AdreswijzigingGeen post

Contactgegevens parken
Het adres en de routebeschrijving van ieder park vindt u onder 'praktische info' in het menu.
Alle parken

Contactgegevens kantoren
Het adres en de routebeschrijving van ieder kantoor.

BTW en KvK-nummer Landal GreenParks
BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
KvK-inschrijfnummer: 27052417

Pers
Op de newsroom for press and bloggers van
Landal GreenParks wordt al het nieuws gedeeld voor de duurzame- toeristische, recreatie-, landelijke- en regiopers.

Vragen

Kijk bij de meest gestelde vragen voor een mogelijk antwoord op uw vraag. Wilt u een vraag aan ons stellen en direct antwoord? Bel 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.). Of stel uw vraag. U krijgt binnen 24 uur reactie van ons.

Top 10 meest gestelde vragen

 • U kunt (draadloos) internetten op bijna al onze parken. Soms betaald en soms onbetaald. Tijdens uw vakantie kunt u dus gewoon uw mail checken, twitteren, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of online werken met uw eigen laptop. Natuurlijk kunt u ook direct vanaf uw vakantieplek de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto's en -filmpjes en deze delen via social media. Met hetzelfde gemak als thuis. 

  Onze parken liggen midden in de natuur, waardoor het bereik in de accommodaties niet altijd optimaal is. Om deze reden wordt er op sommige parken uitsluitend draadloos internet in het hoofdgebouw aangeboden. Heeft u problemen met inloggen of vragen dan kunt u altijd contact opnemen met de parkreceptie. Wij helpen u graag verder. Meer informatie over het internet is op te vragen via het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
  Overzicht internetmogelijkheden op de parken
 • U ontvangt na het maken van een reservering binnen een uur een reserveringsbevestiging inclusief factuur per e-mail. Wij vragen u deze definitieve bevestiging te bewaren als bewijs van uw reservering.

  Als u betaald heeft via een elektronische overboeking, ontvangt u géén betalingsbevestiging.

  Als u vanuit “Mijn reservering” betaald heeft via iDeal, PayPal of Credit Card, ontvangt u een betalingsbevestiging via e-mail.

  U kunt uw reservering online bekijken via uw reserveringsbevestiging. Klik hiervoor links boven op de link “Mijn reservering”.

  In de bijlage van uw reserveringsbevestiging vindt u ook het nachtregistratieformulier. Om het inchecken voor u te versoepelen, verzoeken wij u het formulier thuis te printen, volledig in te vullen en af te geven bij de receptie bij aankomst op het park.

  Geen bevestiging ontvangen
  Bent u binnen een uur na het maken van de reservering niet in het bezit van een reserveringsbevestiging/factuur, checkt u dan eerst uw postvak ‘ongewenste e-mail’. Is ook hier de reserveringsbevestiging/factuur niet te vinden? Dan dient u direct contact op te nemen met het Contact Center. Maakt u hiervan geen melding, dan kan geen aanspraak meer worden gemaakt op uw reservering. Controleer met de Contact Center medewerker altijd of uw e-mailadres correct is. Het Contact Center is te bereiken op tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).
 • U kunt uiteraard (extra) kindermeubilair bijboeken, indien dit mogelijk is op het park van uw keuze.
  • Kinderbed inclusief kinderbedlinnen  € 11,70 (vanaf 2018: € 11,95)
  • Kinderstoel € 4,95 (vanaf 2018: € 5)
  • Kinderbox € 4,95 (exclusief boxkleed) (vanaf 2018: € 5)
  U kunt online aangeven in het reserveringsproces bij 'extra's' wat u aan extra kindermeubilair wilt bij boeken. Natuurlijk kunt u ook telefonisch doorgeven wat u extra wenst te reserveren.
 • Landal GreenParks hanteert geen onderscheid op basis van leeftijd of gezinsfase. Hierdoor is de juiste prijs eerder zichtbaar in het boekingsproces. Door deze transparantere prijsstelling ziet u direct de op dat moment beste prijs.
 • Landal GreenParks wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Landal GreenParks. Het is raadzaam bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Zonder annuleringsverzekering óf met annuleringsverzekering en ongeldige reden zijn de volgende bepalingen van toepassing:

  Zonder annuleringsverzekering
  • Bij annulering meer dan 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is 30% van het totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is het volledige totaalbedrag verschuldigd.
  • Bij annulering vóór aanvang van het verblijf, wordt de boeking direct na de telefonische opdracht geannuleerd. Herroeping is dan niet meer mogelijk. 
  Met annuleringsverzekering
  • Bij voortijdig vertrek vindt terugbetaling plaats naar rato van het aantal niet verbleven nachten. Dit voortijdig vertrek dient u direct bij de parkreceptie te melden. Niet verbruikte extra's (bedlinnen, gemeenteheffingen, reserveringskosten, verzekeringen, enz.) worden niet terugbetaald. 
  • Annulering is uitsluitend mogelijk per accommodatie, niet per persoon. 
  • De annuleringsverzekering geeft dekking na betaling van de verzekeringspremie tot het vertrek van het park.
  Premie annuleringsverzekering per accommodatie
  • € 27,50 (weekend of midweek) per accommodatie
  • € 35,50 (week) per accommodatie
  • € 1,25 (per nacht) per campingplaats 
  Om voor uitkering van de annuleringsverzekering in aanmerking te komen, dient u een annuleringsverklaring in te vullen en bewijsstukken voor te leggen.

  Hoe kan ik mijn reis annuleren?
  Om uw reis te annuleren kunt u contact opnemen met het Contact Center via tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.) of per e-mail via info@landal.com.
 • Op verschillende parken bieden wij accommodaties aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast.
  Onze Toegankelijke accommodaties
 • U ontvangt het vakantiemagazine enkele weken voor aankomst per post thuis. 
 • De plattegronden van de parken kunt u vinden op de parkpagina's van de betreffende parken. Wijzigingen op de plattegrond zijn onder voorbehoud.
 • Een verblijf bij Landal GreenParks heeft de volgende lengtes:

  Soort verblijf  Lengte 
  Weekendverblijf  Een weekend begint vrijdag 15.00 uur en eindigt maandag 10.30 uur (3 nachten) 
  Midweekverblijf  Een midweek begint maandag 15.00 uur en eindigt vrijdag 10.30 uur (4 nachten) 
  Weekverblijf   Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (7 nachten) 
  of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (7 nachten) 
  1,5 weeksverblijf  Dit verblijf loopt van vrijdag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (10 nachten)
  of van maandag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (11 nachten) 
  2 weeksverblijf   Dit verblijf loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.30 uur (14 nachten) 
  of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.30 uur (14 nachten) 
  Campingplaats
  Een campingplaats kunt u vanaf 13.00 uur betrekken en op de vertrekdag dient u de plaats vóór 12.00 uur vrijgemaakt te hebben.*

  De openingstijden van de receptie zijn per park en per periode verschillend. Kijk bij het betreffende park op de pagina 'praktische info' om te zien tot hoe laat u kunt aankomen. Faciliteiten (zoals het zwembad) kunt u meestal op uw aankomstdag vanaf 10.00 uur gebruiken. Ook op de dag van uw vertrek zijn deze nog de hele dag voor u beschikbaar.

  Op een groot aantal parken is het ook mogelijk om een afwijkend verblijf te reserveren. Dit is m.u.v. vakanties en feestdagen mogelijk en op basis van beschikbaarheid. Een afwijkend verblijf kunt u telefonisch reserveren via het Contact Center, tel. 070-77 80 80 (0,30 EUR/min.).

  * Tegen betaling kunt u tot 18.00 uur op uw campingplaats blijven, mits deze nog niet opnieuw verhuurd is. Informeer hiernaar op de dag van vertrek voor 12.00 uur.
 • Op bijna alle parken zijn maximaal 1 of 2 huisdieren toegestaan. Ook zijn er een aantal parken waar huisdieren niet zijn toegestaan.