Algemene Voorwaarden

De site van Landal GreenParks is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk
en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van
Landal GreenParks is verkregen.

Alle rechten voorbehouden aan:
Landal GreenParks B.V.
Bezuidenhoutseweg 78
2594 AX Den Haag

BTW Landal GreenParks: NL802366739B01
KvK-inschrijfnummer: 27052417
Bekijk de handelsregisternummers

Algemene Voorwaarden Landal GreenParks
Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van Landal GreenParks. Let op, de Algemene Voorwaarden van de periode waarin u uw boeking heeft gemaakt, zijn van toepassing.


Landal GreenParks Verenigd Koninkrijk

Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden voor de parken in het Verenigd Koninkrijk. Let op, de Algemene Voorwaarden van de periode waarin u uw boeking heeft gemaakt, zijn van toepassing.


Landal GreenParks Denemarken

Wij wijzen u erop dat de reservering van een accommodatie op een van onze Deense parken voor u wordt geregeld door Landal Formidling ApS, een bedrijf dat optreedt als tussenpersoon tussen u als gast en de huiseigenaar. Eventuele aanvullende diensten die u tijdens uw verblijf op onze Deense parken worden verleend, kunnen worden geregeld of geleverd door het betreffende Landal park.

Landal GreenParks in samenwerking met NOVASOL
Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden van NOVASOL voor het Ferienpark Marissa. 
Actievoorwaarden
Hieronder zijn de actievoorwaarden te downloaden.
Voorboekingsvoorwaarden
Kortingsvoorwaarden
Voorwaarden acties en last minute prijzen
Voorwaarden Air Miles


Verzekeringsvoorwaarden 

Bekijk hieronder de voorwaarden van de annuleringsverzekering en de reisverzekering. 
Voorwaarden annuleringsverzekering 
Voorwaarden reisverzekering

Herroepingsrecht
Landal GreenParks wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Landal GreenParks.

Privacy Notice en Disclaimer
In de Privacy Notice en Disclaimer wordt aangegeven hoe Landal GreenParks omgaat met persoonsgegevens en aansprakelijkheid.
Privacy Notice
Disclaimer

Klachten
Bekijk de klachtenprocedure.

Algemene Inkoopvoorwaarden
De Algemene Inkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen van goederen en diensten door Landal GreenParks B.V. en haar dochter- en /of zustervennootschappen. Daarnaast gelden de volgende Algemene Inkoopvoorwaarden voor inkoop van software en ICT diensten
 

Voorwaarden Air Miles

Boek met Air Miles voordelig uw vakantie bij Landal GreenParks. Of u nu een weekverblijf in een vakantieperiode boekt of tussendoor een weekend weg wilt! Wissel uw Air Miles in en profiteer van aantrekkelijke kortingen.
Bekijk de Air Miles voorwaarden