Aan de Loonse en Drunense Duinen
Divers aanbod vakantiehuizen t/m 12 pers.
Zwembad, Fietsverhuur

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten
 • Ons zwembad

  Per 22 april 2021 zijn er op verschillende parken weer buitenzwembaden geopend conform de richtlijnen van het RIVM. Benieuwd of dit ook geldt voor het park waar jij naartoe gaat? Bekijk de actuele informatie en de openingstijden in de Landal-app

  Onder voorbehoud gaan onze binnenzwembaden open per 19 mei 2021. Op maandag 17 mei weten we dit zeker. Wij tellen al af naar deze datum, jullie ook? Houd onze maatregelen pagina in de gaten. Zodra zwemmen weer mogelijk is, geven we hier aan waar je rekening mee moet houden. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Overige activiteiten
 • De omgeving per fiets ontdekken

  Ontdek de omgeving op de fiets! Fietsen zijn per dag op het park te huur. Al onze fietsen worden vóór verhuur gedesinfecteerd. Informeer op het park naar de reserveringsmogelijkheden. Let op, je kunt alleen betalen per pin.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Eten en drinken
 • Boodschappen op het park

  Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in onze parkshop/ minishop. Hierbij hanteren we de RIVM richtlijnen, net zoals je gewend bent in je eigen supermarkt.

  *Wijzigingen onder voorbehoud

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-12-persoons accommodatie

 • De medewerkers: 7,9
 • Omgeving: 8,9
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 8,0

We zien je graag snel op Landal Kaatsheuvel

Omringd door natuur en vlakbij de Efteling. Hier is ons nieuwste vakantiepark te vinden, Landal Kaatsheuvel. De gloednieuwe vakantiehuizen zijn modern ingericht en zorgen voor een sfeervol verblijf. Dat is pas heerlijk thuiskomen na een dagje in de Efteling. Landal Kaatsheuvel grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Neem dus je wandelschoenen mee of huur een fiets en ontdek de prachtige natuur van Noord-Brabant.

Tilburg en 's-Hertogenbosch zijn nabijgelegen steden die erg leuk zijn om te bezoeken. Na een ontspannende dag kun je een frisse duik nemen in het overdekte zwembad of gebruik maken van andere faciliteiten op het park. Kortom: De ideale uitvalsbasis voor een actieve of ontspannende vakantie.