Aan de rand van Südharz
Divers aanbod accommodaties t/m 10 pers.
Zwembad, Indoorspeelparadijs, IJsbaan

Gratis annuleren tot 28 dagen voor aankomst

Tijdelijke corona-boekingsvoorwaarden* met geld-terug-garantie.

*Voorwaarden

Tijdelijke maatregelen

Activiteiten op het park
 • Sport, spel en activiteiten

  Fun & Entertainment
  Knutselen en spelen in je eigen accommodatie: bij het Fun & Entertainment pick-up point of bij de receptie zijn materialen of kant-en-klare bouwpakketten verkrijgbaar. Ga met onze Adventure App op ontdekkingstocht over het vakantiepark en bouw je eigen virtuele boomhut. 

  Indoor
  Onze indoorfaciliteiten zoals de indoorspeelplaats of de Bollo Club zijn vrijwel overal weer geopend (de speelgrot op Landal Wirfttal moet nog even gesloten blijven).Ook het activiteitenprogramma voor jong en oud kun je je snel weer verheugen.

  Outdoor
  Lekker actief zijn in de buitenlucht, het kan. Onze outdoor sport- en spelactiviteiten zijn geopend, zoals speeltuinen, minigolf en de fietsverhuur. Hierbij houden we uiteraard rekening met de hygiënemaatregelen en de minimale afstand in. 

  In de Landal GreenParks App vind je vanaf een week voor aankomst een actueel overzicht van begin- en openingstijden tijdens jouw verblijf. 

 • Ons zwembad

  Een frisse plons in het zwembad? Dat is weer mogelijk! Uiteraard conform de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, het Federale Ministerie van Volksgezondheid en de nationale regelgeving van de respectievelijke deelstaten. Er geldt een maximum aantal zwemmers tegelijk. Om alle gasten een zo veilig mogelijk verblijf te kunnen bieden, kunnen de zwembadfaciliteiten en de kinder speeltoestellen slechts in beperkte mate worden gebruikt. Alle regels en meer informatie is terug te vinden bij de ingang van het zwembad en online op www.salztal-paradies.de.

Parkinformatie
 • Reizen naar Duitsland

  Een testlocatie vind je in de Tourist Information Bad Sachsa. Breng een geldig legitimatiebewijs mee naar de testlocatie.

  Onze vakantieparken in Duitsland zijn geopend. Vanaf 27 juli 2021 geldt Nederland voor Duitsland als een hoogrisicogebied. Vul voor je naar Duitsland reist digitaal het inreisformulier in. Om in te checken op het park heb je een geldig negatief PCR-test bewijs (niet ouder dan 48 uur), PoC-sneltest bewijs (niet ouder dan 24 uur), een vaccinatiebewijs (laatste vaccinatie moet minimaal twee weken geleden zijn) of een bewijs dat je al eerder corona hebt gehad (minimaal 28 dagen geleden en maximaal 6 maanden geleden) nodig. Dit geldt voor alle reizigers vanaf 6 jaar.

  Als je voor aankomst voor iedereen in je reisgezelschap een bewijs van een volledige vaccinatie (2 weken na de laatste vaccinatie) of een bewijs dat je binnen 6 maanden al besmet bent geweest met het virus upload bij je toegangsregistratie, hoef je niet in quarantaine na aankomst. Wanneer je hier geen bewijs van hebt, geldt er een quarantaineverplichting. Je kunt na 5 dagen op het park of in de buurt van het park een PCR-test of antigeentest doen. Zonder test geldt een quarantaineplicht van 10 dagen. Hierna zijn voor het verblijf geen verdere testbewijzen meer nodig. Voor het gebruik van sommige faciliteiten kan er wel een testbewijs nodig zijn.

  Let op: Je kunt alleen inchecken binnen de openingstijden van de receptie, bekijk hier voor de Landal-app. Check hier de eisen waar je aan moet voldoen wanneer je weer terug naar Nederland reist. 

  *Wijzigingen onder voorbehoud. Houd voor de laatste algemene reismaatregelen de communicatie vanuit de overheid in de gaten.

Eten en drinken
 • Eten en drinken in de omgeving

  Zin om uit eten te gaan tijdens je parkbezoek? Bekijk de Landal GreenParks app of informeer bij de parkreceptie of direct bij het restaurant naar de openingstijden van restaurants in de omgeving.

Ontdek onze faciliteiten

Onze accommodaties

Alle accommodaties

1-4-persoons accommodatie

5-8-persoons accommodatie

9-10-persoons accommodatie

Alle accommodaties
 • De medewerkers: 8,0
 • Omgeving: 9,0
 • Restaurant: 5,0
 • Recreatieprogramma: 1,0
 • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,8

We zien je graag snel op Landal Salztal Paradies

Talrijke wandelroutes nodigen je uit om je auto te laten staan en te voet te genieten van de rustgevende natuur en heldere berglucht. Ontspan een dag in het saunalandschap met ijsbronnen in Bad Sachsa. De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbaan en in het golfslagbad. Vergeet niet om de Harz te ontdekken, want dit gebied herbergt veel culturele hoogstandjes en er zijn veel activiteiten. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de ‘keizerstad’ Goslar of het UNESCO-stadje Quedlinburg.