We verkopen streekproducten en stimuleren uitstapjes in de regio

25 november 2019

We houden van de regio's waar onze parken in staan. We vragen ons daarom niet alleen af wat de regio onze gasten te bieden heeft, maar ook wat wij voor de regio kunnen betekenen. Zo ontstaan vele mooie samenwerkingen.

Een paar voorbeelden:

 • Speciaal gebrouwen honingbier van eigen bij
  De heren van lokale brouwerij Hemursbier brouwen speciaal voor Landal Amerongse Berg een heerlijk honingbiertje. De honing is afkomstig van onze eigen bijen die zoemen over de heidevelden achter ons park. 
 • Fruittuin Verbeek, vlakbij Landal Landgoed 't Loo bij Zwolle 
  Van deze fruittuin verkopen we sap en jam, en onze gasten kunnen een arrangement boeken naar de fruitteler om zelf fruit te plukken. In de vakantieperiode rijdt er ook een treintje naartoe.
 • Geitenkaas op Landal Strand Resort Ouddorp Duin in Zeeland 
  We verkopen kaas van Geitenboerderij De Mèkkerstee en gasten kunnen ook naar de geitenboerderij om zelf te zien hoe de kaas gemaakt wordt. 
  Ook verzorgt dit park uitjes naar zeehondenopvang A Seal. 
 • Honing op Landal Dwergter Sand, bij Oldenburg 
  Meneer Diekmann oogst honing in de regio rond dit park vlakbij Oldenburg in Noord-Duitsland. Wij serveren deze honing in onze restaurants en onze gasten kunnen ook een pot kopen voor thuis, of als cadeau.
 • Ontbijtmand met streekproducten op Landal Katschberg
  Onze gasten die hoog in de Oostenrijkse Alpen verblijven bij Landal Katschberg kunnen een ontbijtmand bestellen met allemaal streekproducten. Zuivel uit de alpen, jam, brood en thee. 
 

De regio versterken en toegankelijk maken voor onze gasten
WAT
We willen de lokale cultuur en ondernemers versterken
Elk park van Landal GreenParks ligt in een unieke regio, met een grote rijkdom aan cultuur en natuur. We willen onze gasten kennis laten maken met die mooie omgeving, die interessante cultuur en typische streekgerechten en producten.  
WAAROM
Juist de verschillen per regio maken de omgeving zo mooi
Een gezonde maatschappij bestaat uit allerlei regio's met elk hun eigen schoonheid. Daarom is het belangrijk dat kleine ondernemers blijven bestaan. En dat plaatselijke gerechten niet in de vergetelheid raken. Zo houdt een regio zijn unieke karakter, waar onze gasten en wij zelf zo van houden.