Groen, groener, groenst

Maai me niet, dan bloei ik in het wilde weg. En komen er de mooiste bloemen. Waar bijen en vlinders van genieten! Maai me niet. Dan wordt het park groener dan groen en dat draagt bij aan de biodiversiteit.

We maaien het gras niet. Een van de initiatieven op onze parken om de wilde bloem meer de ruimte te geven. En dat is hard nodig. Want die zijn er steeds minder in Nederland. En dat is heel slecht nieuws. Landal GreenParks slaat de handen ineen met OERRR om een steentje bij te dragen. Zodat bijen de wilde bloem kunnen vinden voor nectar en stuifmeel. En de vlinders er hun eitjes op kunnen leggen. Vogels eten de zaden en zijn dol op de beestjes die erop afkomen. Een mini ecosysteem waar we graag aan bij dragen.

Planten, dieren en insecten heten we welkom

Door een mini-bos of vlindertuin te creëren, het gras niet te maaien of een heg te plaatsen op een plek waar het hek toe is aan vervanging. Slechts een glimp van de groene initiatieven die op de vakantieparken worden gerealiseerd dankzij de handige biodiversiteitsmaatregelenlijst. Om onze parken net zo gastvrij te maken voor planten, dieren en insecten als voor onze gasten.

Ieder park haar eigen unieke ecosysteem
Jouw vakantie in het groen