Nieuw & vernieuwd!

Laat je inspireren met ons overzicht van nieuwste vakantieparken, accommodaties, faciliteiten en activiteiten. Wat wordt jouw volgende vakantiebestemming?

Nieuwe Deense vakantiebestemming

Met de zee aan de ene kant en een beschermt natuurgebied aan de andere is een verblijf bij Landal Fyrklit een unieke ervaring. Het park is gelegen op 28 meter boven de zeespiegel, wat alle 178 appartementen een prachtig zicht op zee geeft.
Bekijk Landal Fyrklit

Op vakantie in Nederland

Een oase van rust tussen de toeristische trekpleisters van Volendam en omstreken. Na het ontdekken van de folklore en lokale tradities is het heerlijk vertoeven in dit vakantiepark met dorpskarakter. Ontdek de 42 accommodaties in Volendamse bouwstijl en geniet van uitzicht op het Markermeer.

Midden in het unieke Hondsruggebied ligt Landal PUUR Exloo. Tijdens jouw verblijf in een van de 80 luxe vakantiehuizen kom je helemaal tot rust. Prachtige wandel- en fietsroutes brengen je langs hunebedden, grafheuvels en stuifzandcomplexen. Verken dit nieuwe park én de omgeving tijdens jouw verblijf op Landal PUUR Exloo.

Ervaar het eilandleven op Marker Wadden. En ontdek, al wandelend, dit nieuwe stukje Nederland in het Markermeer. Een bijzonder natuurgebied met heel veel verschillende vogelsoorten. Tijdens jouw verblijf in één van de vier energieneutrale eilandhuisjes, beleef je een onvergetelijke vakantie.

Interactieve waterplayground

Glijbanen en fonteinen in overvloed in de interactieve waterplayground op Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant. En met het stoere surfeiland ‘Surfers Splash Bay’ is dit klimparadijs vol waterspeelelementen dé vakantiebestemming voor echte waterraten. De nieuwe waterplayground maakt onderdeel uit van het subtropisch zwemparadijs. Waterpret voor jong & oud!
Landal Het VennenbosSubtropisch zwemparadijs

Vernieuwd Indoorspeelparadijs

Ga op avontuur door het gloednieuwe Indoorspeelparadijs met 100m2 meer speelplezier! Roetsj van de glijbaan, klauter over touwladders en sjees door de spider tower. Vier verschillende area’s die zorgen voor urenlang speelplezier compleet met diverse interactieve speelelementen. De allerkleinste kunnen zich uitleven in de speciale peuter area.
Landal de Lommerbergen

Innovatieve Landal Adventure game

Kinderen kunnen nu op digitale ontdekkingstocht op onze vakantieparken met de innovatieve Landal Adventure game. Verzamel alle grondstoffen op het park, bouw de mooiste boomhut en bekijk het resultaat in augmented reality. 
Deel samen met de kids hun creatie via #ontdeklandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg. Kijk voor meer informatie op de Landal Adventure pagina en download de app!