De boomhut van je dromen

Tips & Tricks in het Landal Adventure boek

In het Landal Adventure boek staan te gekke extra tips & tricks voor nog meer speelplezier. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van coole boomhutten, een Gouden Mystery Box met specials zoals een gameroom en discovloer. Haal je boek op bij de receptie!

Download de Landal Adventure App

De innovatieve app Landal Adventure download je gratis in de bekende stores voor iOS en Android. Je kunt de game spelen tijdens een verblijf bij Landal GreenParks in binnen- en buitenland. Ga op expeditie, verzamel grondstoffen en bouw de boomhut van je dromen. Download hier de gratis Landal Adventure App.

   

Ook influencer EnzoKnol is fan van onze nieuwe gave app Landal Adventure! Bekijk hoe EnzoKnol op expeditie gaat over het vakantiepark en zijn droomboomhut bouwt.

#ontdeklandal

Hoe ziet jouw ideale boomhut eruit? Deel je creatie met ons.
Onze aanbevelingen
Zoek & boek jouw accommodatie
Landal Adventure

Ga je binnenkort naar een vakantiepark van Landal GreenParks? Download dan onze toffe game en ga op een digitale speurtocht door de natuur op het vakantiepark. Hoe cool is dat?! Bouw de boomhut van je dromen in Augmented Reality. Wanneer je boomhut af is, kun je deze met ons delen via social media met #ontdeklandal.