Nieuwe of vernieuwde accommodaties

Landal GreenParks is continu bezig te vernieuwen. Naast volledig nieuwe accommodaties worden op een groot aantal parken ook vernieuwde accommodaties aangeboden met een sfeervolle, frisse en eigentijdse uitstraling. Bent u nieuwsgierig geworden naar de vernieuwingen?
Bekijk snel ons aanbod van nieuwe en vernieuwde accommodaties waarin uw verblijf nóg comfortabeler wordt.

Landal Landgoed Aerwinkel

Op Landal Landgoed Aerwinkel geniet u van een heerlijk verblijf in een 4- of 6-persoonsbungalow voorzien van een vernieuwd interieur. 

Meer over Landal Landgoed Aerwinkel

Landal Hochwald

De charme van de nieuwe, ruime bungalow van Landal Hochwald schittert u al bij binnenkomst tegemoet: lichte kamers, een natuurlijke inrichting met veel hout en de ruime opzet maken van dit vakantiehuis iets heel bijzonders.
Meer over Landal Hochwald

Landal Miggelenberg

Geniet samen met uw hond van een verblijf op Landal Miggelenberg. De speciale hondenbungalow is helemaal ingericht om het u en uw viervoeter zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bungalow is voorzien van een voeder- en drinkbak, kunststof hondenmand en een hondenbench.
Meer over Landal Miggelenberg

Landal Coldenhove

Ontdek tijdens uw vakantie op Landal Coldenhove de nieuwe kinderbungalow die speciaal is ingericht voor een onvergetelijke vakantie met het gezin. Verschillende voorzieningen maken deze bungalow ideaal voor een verblijf met jonge kinderen.
Meer over Landal Coldenhove

Landal Twenhaarsveld

De groene make-over: Landal Twenhaarsveld heeft twee aardgasvrije bungalows! Aardgasvrij wonen - je hoort er veel over, maar hoe is het nou in het echt? Dat wilden wij, Greenchoice en Landal GreenParks, uitproberen. Om zelf van te leren, maar vooral ook om onze gasten te inspireren. We hebben bungalows verduurzaamd in drie stappen: isoleren; aardgasvrij verwarmen en duurzame energie gebruiken.
Meer over Landal Twenhaarsveld

Landal Port Greve

Sinds kort vindt u op Landal Port Greve een 'speciaal toegankelijke' 10-persoonsaccommodatie. Met twee aangepaste slaapkamers, een aangepaste badkamer en nog veel meer aanpassingen is deze accommodatie zeer geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. 
Meer over Landal Port Greve

Landal Sonnenberg

Geniet van uw luxe Glamping-vakantie in de nieuwe stacaravans op Landal Sonnenberg (Moezel, Duitsland).
Meer over Landal Sonnenberg

Landal Dunimar

Verblijf op Landal Dunimar (Zuid-Holland, Nederland) vanaf nu in een mediterrane bungalow met vernieuwd interieur.
Meer over Landal Dunimar

Landal Orveltermarke

Op Landal Orveltermarke (Drenthe, Nederland) viert u uw vakantie in een ruime en volledig gerestylede bungalow.
Meer over Landal Orveltermarke

Landal Katschberg

Meer over Landal Katschberg

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Landal Natuurdorp Suyderoogh (Groningen, Nederland) beschikt over vrijstaande 4- en 6-persoonsbungalows met een geheel vernieuwd interieur. Geniet van een heerlijk verblijf middenin de natuur.
Meer over Landal Natuurdorp Suyderoogh

Landal De Vers

Verblijf in een nieuwe of vernieuwde bungalow op Landal De Vers (Noord-Brabant, Nederland). De nieuwe 6- en 8-persoonsbungalows zijn sfeervol ingericht met luxe sanitair en moderne inbouwkeuken. Daarnaast zijn er in totaal 20 2-persoonsbungalows gerenoveerd.
Meer over Landal De Vers

Landal Vitamaris

Ontdek het kleinste Waddeneiland Schiermonnikoog vanuit uw comfortabele en volledig gerenoveerde appartement op Landal Vitamaris. Alle appartementen zijn voorzien van een fris en modern interieur. 
Meer over Landal Vitamaris

Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje (Drenthe, Nederland) is uitgebreid met een nieuwe accommodatie, speciaal voor mindervaliden. De bungalow heeft naast een nieuw interieur een aangepaste badkamer, toilet en keuken. 
Meer over Landal Het Land van Bartje

Landal Travemünde

Aan de nieuwe Waterfront-boulevard in Travemünde (Oostzee, Duitsland) staan moderne en luxe bungalows gelegen aan de jachthaven. Eerste aankomsten vanaf maart 2018.
Meer over Landal Travemünde

Landal Het Vennenbos

Kom genieten in de gerenoveerde bungalows op Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant, Nederland). Met een Subtropisch Waterparadijs en indoorspeelplaats, is dit vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen.
Meer over Landal Het Vennenbos

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne (Noord-Holland, Nederland) is door de ligging aan zee de perfecte plek voor waterliefhebbers. De nieuwe, luxe kindervilla's zijn gericht op een onvergetelijk verblijf voor u en uw gezin. Ook aan grote groepen is gedacht met een nieuwe 22-persoonsvilla!  
Meer over Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Mont Royal

De 74 nieuwe, energieneutrale bungalows kunnen nu geboekt worden voor aankomsten vanaf maart 2018 op Landal Mont Royal (Moezel, Duitsland).
Meer over Landal Mont Royal

Landal Amerongse Berg

Landal Amerongse Berg (Utrecht, Nederland) is uitgebreid met nieuwe, moderne 4-, 6- en 10-persoonswoningen voorzien van alle luxe faciliteiten. Geniet van een heerlijk verblijf!
Meer over Landal Amerongse Berg

Landal De Bloemert

Geniet van een heerlijk verblijf aan het water in de nieuwe en vernieuwde bungalows op Landal De Bloemert (Drenthe, Nederland). Bij accommodatietype 8LZ geniet u zelfs eindeloos in uw privézwembad met jetstream.
Meer over Landal De Bloemert

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Op Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (Overijssel, Nederland) geniet u van een heerlijk verblijf in een bungalow voorzien van een vernieuwd interieur.
Meer over Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

Landal Salztal Paradies

Prachtige wandelroutes in de natuur! Ontdek de Harz met Landal Salztal Paradies.
Meer over Landal Salztal Paradies