Nieuw: Landal Drentse Lagune

Nieuw in onze Landal-familie: Landal Drentse Lagune. Bij het brinkdorp Westerbork Midden-Drenthe, worden 114 hoogwaardige recreatiewoningen gebouwd op ruime percelen met een eigen strand en fraai uitzicht over het water. Op het park, waar waterpret centraal staat, is genoeg te beleven voor het hele gezin.
Landal Drentse Lagune

Ontdek onze overige nieuwe parken

Onze te verwachten parken

Er worden 46 lodges/ tiny houses en verschillende faciliteiten op het park bij Bergen op Zoom ontwikkeld. Door de bosrijke omgeving, de historische stadskern en sportieve en culinaire voorzieningen in de omgeving is vervelen echt onmogelijk.

in Noord-Brabant. In Luyksgestel, bij Bergeijk, komt een hoogwaardig luxe vakantiepark met 340 recreatiewoningen. In het cirkelvormig hoofdgebouw, komt o.a. een receptie, shop, fietsverhuur, wellness, indoor speelparadijs en Orangerie-restaurant.

Landal Arber is gelegen in Beieren in prachtige natuur, aan de rand van stadje Zwiesel, dichtbij skihellingen met langlauf- en wandelmogelijkheden. Het bestaande Arber wordt uitgebreid met de nieuwbouw van 188 woningen.

Centraal gelegen in de Betuwe, omringt door natuur, water, gezellige dorpjes en steden komt Landal De Wielsche Dreef. Op het terrein van 18 hectare worden 230 vakantiewoningen gebouwd.