Nieuwe vakantieparken

Landal GreenParks blijft zich ontwikkelen door het bouwen van nieuwe vakantieparken in unieke omgevingen. U bent van harte welkom op onze nieuwe parken. Geniet van de rust en ruimte om u heen. Voor de onderstaande parken kunt u uw verblijf al boeken. Maar misschien bent u ook benieuwd naar de te verwachten parken bij Landal GreenParks?

Nieuw: Landal Kenwick Woods

Het nieuwe park Landal Kenwick Woods is gelegen in het graafschap Lincolnshire, Groot-Brittannië op anderhalf uur rijden van de Britse veerdiensthaven Hull. En goed bereikbaar via de luchthavens East Midlands en Humberside. Landal Kenwick Woods is het zesde park van Landal GreenParks in Groot-Brittannië.
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal Kaatsheuvel

In een sprookjesachtige omgeving, vlakbij de Efteling heeft Landal GreenParks een nieuw, luxe vakantiepark: Landal Kaatsheuvel. De prachtige natuur en bijzondere attracties dichtbij maakt dit park perfect voor jong en oud. Het park bestaat uit 104 vakantiehuizen. Er zijn 4-. 6-, 8-, 10- en 12-persoonsaccommodaties beschikbaar. Ook is er op Landal Kaatsheuvel een binnenzwembad, receptie, minishop en verschillende speelfaciliteiten.
Meer informatie en reserveer direct

Nieuw: Landal De Vlinderhoeve

In de Achterhoek, op de grens van Overijssel en Gelderland, ligt het nieuwe park in aanbouw De Vlinderhoeve . De gezellige Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen op nog geen 15 km afstand en de landelijke en bosrijke omgeving is wandelend of per fiets vanuit de bungalow perfect te ontdekken. Op het park is het mogelijk om samen een potje midgetgolf te spelen en de kinderen kunnen zich prima vermaken in één van de speeltuintjes of op het sportveld. Een dagje relaxen kan op nog geen 15 km afstand van het park in het wellnessresort Thermen Bussloo.
Meer informatie en reserveer direct