Topbestemmingen met openbaar vervoer

Met de trein en bus naar een vakantiepark? Jazeker! Je checkt eenvoudig in met je bankpas en kids reizen met korting met de trein. We geven je verderop tips voor jouw vakantie met openbaar vervoer en inspireren je met goed bereikbare bestemmingen!

Landal Kasteeldomein De Cauberg bijvoorbeeld. Middenin de heuvels van Limburg. Of wat dacht je van een vakantiehuis in het bos? Dankzij een directe verbinding met de bus vanaf station Apeldoorn ben je in no-time in je accommodatie op Landal Rabbit Hill! 

André Munier-Drenth, Specialist Interne Communicatie bij Landal, informeert Landal medewerkers op de kantoren en parken over de ontwikkelingen in de organisatie en het merk. André: "Om aan die informatie te komen, heb ik veel afspraken met collega's. En die doe ik het liefst persoonlijk. De reis tussen kantoren of naar onze vakantieparken maak ik met openbaar vervoer."

Ontspannen manier van reizen

André vertelt verder: "Ik gebruik de OV Business Card van de NS die Landal biedt vanuit een sterk duurzaamheidsbesef. Die gebruik ik voor mijn reis van huis naar kantoor en vise versa. Ook voor afspraken of bij bijeenkomsten op onze vakantieparken gebruik ik het openbaar vervoer. Dat is meestal de trein in combinatie met de bus. Tot nu toe heb ik de meeste parken zo kunnen bereiken. Dat duurt misschien iets langer dan met de auto. Onderweg kan ik bellen, mails beantwoorden en projectvoorstellen uitwerken. Voor mij is dit een ontspannen manier van reizen en werken tegelijk. Voor een vakantie doe ik dit ook graag, naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Dan laat ik wel mijn laptop thuis en geniet ik van al het moois om me heen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Tips & tricks voor jouw vakantie

Waterpret gegarandeerd

Landal Vakantiepark De Lommerbergen
Met de intercity bereik je vanuit de grote steden van het land station Roermond. En na een kort ritje met de bus naar Reuver wandel je in 500m naar het vakantiepark. Hier kan jouw vakantie meteen beginnen  met een duik in het subtropisch zwemparadijs!

Landal Beach Park Texel
Met de trein, de boot en de bus! Reizen naar een Waddeneiland met openbaar vervoer vergt iets meer tijd maar is zeker de moeite waard! Eenmaal overgevaren vanaf Den Helder brengt de bus je naar De Koog. Je staat midden in de duinen, vlakbij zee! Wandel een kleine 200m en je staat bij de ingang van het Beach Park.

Landal Residence Berger Duinen
Wie de trein pakt naar Alkmaar en de bus naar Schoorl, bereikt na een wandelingetje van 450m Residence Berger Duinen. Eenmaal ingecheckt kan de vakantie aan zee meteen beginnen. Met een wandeling of fietstocht door de prachtige duinen van Noord-Holland bijvoorbeeld.

Landal Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen
De bus vanuit Gouda station brengt je naar Reeuwijk-Brug. Vanaf hier is het nog 650m lopen voordat je midden in waterrijk gebied staat! Huur een bootje en verken de omgeving op een ontspannen manier vanaf het water.

Midden in het groen

Landal Vakantiepark Rabbit Hill
Wakker worden in het bos! Dat kan na een reis met de trein naar Apeldoorn en een busrit naar Nieuw Milligen. Nog 850m loopen en je bereikt het vakantiepark. En wie aan de achterkant door het poortje gaat, staat meteen op de Veluwe! Fijn voor een wandel- of fietstocht.

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Reis af naar het zuiden van Nederland tot aan Maastricht. Vanaf dit station rijdt een bus naar de Cauberg. Goed nieuws! De bus stopt 'boven op de Cauberg'. Je loopt hier vanaf de bushalte in 86m naar het vakantiepark. Tip: beneden aan de Cauberg, in Valkenburg, eet je heerlijke vlaai!

Landal Vakantiepark Hoog Vaals
Om Hoog Vaals te bereiken pak je de trein naar Heerlen en vervolgens de bus via Gulpen naar Vaals. Daarna is het nog 500m lopen en sta je midden in de heuvelachtige omgeving van Limburg met uitzicht over valleien. Een bezoek aan het drielandenpunt met een huurfiets is een leuke activiteit!

Landal Vakantievilla's Kaatsheuvel
's-Hertogenbosch is het dichtsbijzijnde grote station. Vanaf daar brengt een bus je naar Kaatsheuvel. Na 1,3 km lopen bereik je de vakantievilla's. Inchecken, je accommodatie ontdekken en de volgende ochtend na een ontbijtje naar de Efteling!