Samen met Too Good To Go eten redden

Wist je dat er wereldwijd in totaal meer dan 1/3 van eten wordt verspild? Wij zijn tegen deze voedselverspilling, jij toch ook? Daarom bieden we producten waarvan de houdbaarheidsdatum nadert met korting aan via de app van Too Good To Go.

Roy Braam, Manager Retail op Landal Landgoed het Loo, is er nauw bij betrokken: “Als een van de eerste vakantieparken van Landal met Too Good To Go, is mijn betrokkenheid hoog. Ik vind het persoonlijk een mooi initiatief, omdat we geen voedsel meer verspillen en alles terecht komt bij consumenten die het hard kunnen gebruiken. Gasten en mensen die in de buurt van het vakantiepark wonen profiteren ervan en de werking is eenvoudig: download de app, stel het vakantiepark in als favoriet en krijg een push notificatie zodra er een box beschikbaar is! Zo heb je voor een leuke prijs spullen in je (vakantie)huis, in plaats van dat het wordt weggegooid. Je kunt een verrassingspakket in de middag of avond ophalen. En wat je krijgt, dat is elke keer weer een verrassing! Denk aan brood, fruit, groenten, zuivelproducten en/of beleg.”

Veel parken in Nederland, België, Duitsland en Denemarken doen mee aan dit initiatief. Een resultaat waar we trots op zijn: de deelnemende parken hebben in 2022 in totaal 9.299 maaltijden gered en de uitstoot van 23.246 kg CO2 voorkomen. Zo hopen we om samen nog meer maaltijden te redden van de vuilnisbak.

Verblijf je binnenkort op een van onze parken? Vergeet dan niet om de Too Good To Go-app te downloaden, laat je verrassen en help mee met het redden van voedsel!

Verblijf op een park en bestel Too Good To Go
Kijk mee met Roy op Landal Landgoed 't Loo!