Praktische info

Route naar het park

Landal Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland

Bel de receptie
+31-(0)562 44 53 33
Mail de receptie
schuttersbos2@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
09:00 - 12:00
16:00 - 18:00
Morgen
09:30 - 12:00
Donderdag 14 dec
09:30 - 12:00

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Overtocht naar Terschelling

Om op Terschelling te komen, neem je de boot vanuit Harlingen. Je kunt de auto in Harlingen parkeren (zie parkeertarieven hieronder) óf een ticket boeken waarbij de auto mee aan boord gaat. Reserveer tijdig je ticket op de boot via Rederij Doeksen, op telefoonnummer 088-9000 888 of op de website. Je hoeft dan in Harlingen niet meer in de rij te staan bij het loket en je bent verzekerd van een plaats aan boord. Klik hier voor de vaartijden op de dag van jouw aankomst en vertrek.

Parkeren

Je kunt parkeren in Harlingen of (als je een ticket hebt voor een auto aan boord) maximaal één auto vlakbij je accommodatie of dichtbij het park parkeren. Landal Schuttersbos werkt samen met parkeerservice Van Der Pol in Harlingen: via de parkreceptie kun je voor € 6,- per dag een parkeerplek reserveren. Stuur hiervoor een e-mail naar schuttersbos2@landal.nl. Vermeld in deze e-mail de volgende gegevens: boottijden heen- en terugreis, het kenteken van de auto en het reserveringsnummer van je boeking. Je wordt vanaf het parkeerterrein gratis naar de boot gebracht en ook weer opgehaald aan het einde van je verblijf (rit van 5 minuten). Wil je in Harlingen parkeren, maar heb je de overtocht voor jouw auto al gereserveerd? Dan kun je bij Rederij Doeksen je boeking kosteloos wijzigen, let er daarbij wel op dat je kiest voor "wijzigen" in plaats van "annuleren".

Openbaar vervoer

Bus 1 of bus 2 rijdt naar Midsland-Noord. Vraag voordat je in de bus stapt aan de chauffeur welke bus de juiste is naar Midsland -Noord en vervolgens of hij via Midsland-Noord ET10 wil rijden. Dit gebeurt namelijk alleen op verzoek. Stap uit bij halte ET10. Loop naar ET10 en sla rechtsaf, voor Patatatelier Prell langs, de Duinweg in. Na 1500 m kom je aan bij het park.
Bekijk hier de actuele businformatie.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meld je je bij de parkreceptie. Hier ontvang je de sleutels en welkomstinformatie. Verwacht je buiten de openingstijden van de receptie aan te komen, neem dan vooraf contact met ons op via tel. +31-(0)562 44 53 33 of per e-mail via schuttersbos2@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur

Goed om te weten

Fietsverhuur

Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen! Deze huur je namelijk gemakkelijk in de buurt van het park.
Reserveer je fiets

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Bagageservice

Bagagevervoer is mogelijk bij Rijwielverhuurder Zeelen. Als je geen fietsen gehuurd hebt is het alsnog mogelijk om gebruik te maken van hun bagageservice. De bagage wordt door Zeelen Rijwielverhuur naar het park gebracht. Informeer minimaal één dag voor vertrek bij Zeelen of het ook mogelijk is om jouw bagage weer naar de haven te vervoeren.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park.

Huisdieren

In een aantal accommodaties zijn er huisdieren toegestaan. Maximaal één huisdier per cottage (verplicht om bij de reservering op te geven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht

Wasserette

Er is op het park een wasserette aanwezig met wasmachines en drogers.