Omgeving

Vanaf het park bent u zo in het groen van de natuur. Wandelend, met de fiets of te paard verkent u strand, bos, duinen en gezellige dorpjes. Maak een huifkartocht of kom tot rust tijdens een heerlijke strandwandeling. U sluit de dag af in Midsland, op een terras of schuif aan in een gezellig restaurant.

Fjoertoer

Midsland
De Fjoertoer is een bijzondere wandeltocht in de prachtige natuur van het eiland, door de polder, de bossen, de duinen en natuurlijk over het strand.
Website

Oerol Festival

Midsland
Het Oerol Festival is een jaarlijks terugkerend 10-daags locatietheater- en landschapskunstenfestival op het eiland Terschelling.
Website

Museum ’t Behouden Huys

West-Terschelling
Bewoners van Terschelling reisden vroeger de hele wereld over, de gevolgen van deze vele vaartochten zijn in 't Behouden Huys te zien
WebsiteCa. 8 kilometer van het park

Wrakkenmuseum

Formerum
Een museum vol verzamelingen van allemaal inventarisstukken van de vele scheepswrakken rondom het eiland Terschelling.
WebsiteCa. 4 kilometer van het park

Beleef de Waddennatuur

Waddeneilanden
Ontdek de natuur die alleen op de Waddeneilanden te vinden is.
Website

Meer tips

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving