Faciliteiten Beach Park Schuttersbos

Landal Schuttersbos is een kleinschalig park met maar weinig faciliteiten. Dat wordt lekker genieten van de rust en uitwaaien op het mooie Terschelling. Vanuit Landal Schuttersbos ontdek je het eiland te voet of op de fiets. Hiervoor huur je natuurlijk een fiets op het park.
  • Fietsverhuur
  • Broodjesservice
Prijzen en beschikbaarheid

Zwemmen in de buurt

Zwemmen is leuk voor jong en oud. Voor een dag vol waterpret ga je met de kids naar zwembad De Dôbe, op ongeveer 6 kilometer van het park. Plons in het water, roetsj van de glijbaan en dobber in de jetstream. ’s Zomers zoek je tijdens een warme stranddag verkoeling in zee. Beleef mooie familiemomenten samen.
WLG Mountain biking

Fietsverhuur

Ontdek Terschelling op de fiets. Rijd door ongerepte duingebieden en aanschouw de mooiste vergezichten vanaf de dijk. Je hoeft je eigen fiets niet mee te nemen! Deze huur je namelijk gemakkelijk bij Rijwielverhuur Zeelen, bij de receptie. Je reserveert fietsen eenvoudig via de Landal-app. 
Maandelijks initiatief Jan

Broodjesservice

Verse broodjes bij het ontbijt? Met de broodjesservice van Bakkerij Spanjer in West-Terschelling bestel je ze van tevoren via de link in de Landal-app en liggen ze de volgende dag warm voor je klaar. Voor overige boodschappen ga je naar het dorp Midland waar je verschillende winkels en supermarkten vindt. 
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf