Wandelen en fietsen

Vanaf uw accommodatie trekt u zo de natuur in. In de Brabantse Kempen is het puur genieten. Tijdens een wandeling met elkaar smullen van een zelfgemaakte picknick of de omgeving verkennen langs een knooppunt-route. In alle rust of gezellig met elkaar.

Actief ontdekken

Landal Het Vennenbos is aangesloten op het knooppuntennetwerk voor fietsers, waardoor u zelf uw route kunt bepalen! Fietst u liever een vaste, van te voren bepaalde route? Dan kunt u bij de receptie ook nog een ruim assortiment aan fietskaarten en wandelroutes vinden.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park. 
Reserveer een fiets

VeloPlus bike

Op het park bieden wij sinds een tijdje de VeloPlus bike aan. Door deze speciale fiets is het mogelijk voor rolstoelgebonden gasten om met een begeleider de natuur in te gaan. Via de kantelbare oprijplaat kan de rolstoel gemakkelijk op de fiets worden gereden en vervolgens worden vastgezet. Dit zorgt voor een veilige en unieke fietservaring door de omgeving! Voor meer informatie of het reserveren van de VeloPlus bike, kunt u contact opnemen met ons park.