Eten & drinken

Geniet van een culinaire verrassing, maak een keuze uit de veel soorten pizza’s bij Pizza Limone of neem je gezin mee naar het Family Buffet Restaurant. En voor de lekkere trek haal je een snelle hap bij de Beach Snack, afhaal- en snackshop. Kijk in de Landal-app voor de actuele openingsdagen en – tijden van al onze restaurants.

  • Pizza Limone
  • Beach Snack
  • Het Plein
  • Family Buffet Restaurant
  • Steaks & Burgers
  • Parkshop
Prijzen en beschikbaarheid
TIJDELIJK - Steaks & Burgers restaurant VBS
Steaks & Burger
Zin in een goed stuk vlees dat rechtstreeks van de houtskoolgrill afkomt? Probeer dan een van de sappige burgers of steaks in het à la carte restaurant Steaks & Burgers op het park. Alle gerechten worden zo veel mogelijk bereid op de Mibrassa Grill, een ware smaaksensatie!
VBS Het Plein
Het Plein

Kom langs en geniet van de lekkerste borrelplanken of een huisgemaakte pizza, terwijl de kids kijken naar een leuke show van Puk & Pelle of van Bollo. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten plaatsnemen en bestel je een hapje & drankje op het terras.

Experience VBS 2019
Beach Snack

Even een snelle snack om meteen op te eten of mee te nemen? Loop binnen bij Beach Snack en kies uit ons grote assortiment frietjes, snacks of hamburgermenu’s. Ook voor de lekkere trek kun je hier terecht voor verschillende smaken milkshakes en soorten softijs. Let op: bij de snackbar kun je alleen contactloos betalen.

Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf