Praktische info

Route naar het park

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver

Bel de receptie
+31-(0)77 474 95 95
Mail de receptie
lommerbergen@landal.nl

Openingstijden receptie

Vandaag
00:00 - 23:59
Morgen
00:00 - 23:59
Woensdag 27 sep
00:00 - 23:59
Donderdag 28 sep
00:00 - 23:59

De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Route-informatie

Parkeren

Wij verzoeken je de auto op de algemene parkeerplaats te zetten. Op de aankomstdagen is het vanaf 16:00 uur wel toegestaan om met de auto naar de bungalow te rijden om de bagage te laden en/of te lossen.

Openbaar vervoer

Vanaf station Venlo of Roermond kun je overstappen op de stoptrein naar station Reuver. Vanaf station Reuver kun je met de taxi of bus (lijn 66 richting Roermond of lijn 55 richting Beesel) naar Landal de Lommerbergen.

Aankomst en vertrek

Aankomst

Wij werken met een digitale check-in en digitale sleutel. Zorg ervoor dat je vóór aankomst op het park de Landal GreenParks App downloadt en je digitale check-in compleet maakt. Dit doe je door een eventuele openstaande betaling te voldoen en je reisgenoten en verwachte aankomsttijd aan ons door te geven. De sleutel verschijnt daarna in de App en kun je vanaf 16:00 uur op dag van aankomst gebruiken. Je kunt direct doorrijden naar de accommodatie en hoeft niet meer in de rij bij de receptie!Meer informatie.

Vertrek

Voordat je vertrekt vragen we je om de accommodatie bezemschoon achter te laten en de vaatwasser uit te ruimen. Daarnaast om het bedlinnen in de waszak in de gang te zetten en jouw afval naar de afvalcontainers te brengen. Daarna kun je de deur achter je dichttrekken en vertrekken. Je hoeft niet meer langs de receptie. Goede reis!

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard ben je al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Openingstijden op aankomstdagen*

Parkreceptie:

Voor al jouw vragen en het verkrijgen van informatie kun je terecht bij de parkreceptie. Het is voor gasten mogelijk om 24-uur per dag in te checken. 

 Parkshop:

    De Parkshop is dagelijks geopend en heeft variabele openingstijden.

Je kunt ook vooraf jouw boodschappen doen via www.landalwebshop.com

Restaurants:

  • De openingstijden van de restaurants vind je in de Landal GreenParks App. Reserveer voor aankomst alvast een tafel via de App of via telefoonnummer  
    +31 (0)77 474 95 82

De openingstijden op de overige dagen en van de andere faciliteiten ontvang je bij aankomst in jouw welkomstinformatie.

 

Bowlingbaan

Het reserveren van een bowlingbaan kan via de Info in de Plaza.

Digitale sleutel

Via de Landal Greenparks app kun je gebruik maken van de digitale sleutel. 

Heuvelachtig landschap

Het park ligt in een heuvelachtig landschap, waardoor veel van de parkpaden worden onderbroken door trappen en steilere stukken. 

Landal GreenParks App

Met de app heb je actuele en nuttige informatie voor jouw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat je vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Laadstation voor elektrische auto's

Op het park er zijn twee laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden.

Betalingsmogelijkheden op het park

Je kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bankpas, VISA en Mastercard. De voorkeur gaat uit naar cashless betalen. In onze snackbar is het zelfs alleen mogelijk om cashless te bestellen via onze bestelzuilen.

Te huur

Fietsen, kinderfietsen en driewielers, bolderwagens en skelters, kinderbuggy’s en kinderbox, gezelschapsspelen, funbikes (niet op wisseldagen) en gourmetset.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op het gehele park. Bij een storing is het mogelijk om contact op te nemen met de Support Helpdesk via 0800-0250207.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht Op het park dient uw huisdier aangelijnd te zijn. Huisdieren zijn in de Park Plaza niet toegestaan.