Eindeloze mogelijkheden

Ook als u geen bungalowgast bent dan bent u van harte welkom op Landal De Lommerbergen. U kunt gebruik maken van de vele faciliteiten van het park. Wat dacht u van een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs met Exotic Garden? Of laat uw kinderen lekker ravotten in de Indoorspeelplaats! Ook voor kinderfeestjes, schoolreisjes, familiefeesten en vergaderen is een bezoek aan Landal De Lommerbergen een leuk alternatief!

Een subtropisch dagje uit

In het subtropisch zwemparadijs van Landal De Lommerbergen staat uw kids één groot waterfestijn te wachten: ravotten in het Kids Junglebad en roetsjen van de black Hole. U geniet in de kruidenbaden en whirlpools. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie op het park.
Meer over een dagje Subtropisch genieten

Zwemmen met uw kleintje

Iedere woensdag van 09.30 tot 12.00 uur kunt u samen met uw baby komen zwemmen. Van 09.30 tot 10.00 uur is het babyzwemmen, bedoeld voor baby's/peuters van 12 weken tot 3 jaar. Het zwemmen voor baby's en peuters t/m 3 jaar is gratis, als ouder betaalt u € 5,50. Reserveren is noodzakelijk.
* M.u.v. Nederlandse, Belgische en Duitse vakantieperioden en feestdagen.

Exotic Garden

Wilt u een dag gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten? In de sfeervolle ambiance van Exotic Garden kunt u gebruikmaken van de stoomcabines, infraroodcabines, kruidenbaden en snelbruiners. Koop een pasje bij de badpost in het subtropisch zwemparadijs en ervaar de rust en ontspanning.
Bekijk de mogelijkheden

Wie wordt er kampioen bowlen?

Bowlen is leuk, gezellig en spannend. Terwijl u zich opmaakt voor de worp van uw leven, genieten de anderen van een lekker hapje of een drankje. Er zijn ook bowlingbanen voor kinderen (deze kunt u alleen telefonisch reserveren). 
Prijs: €22,50 (55 minuten; max. 8 personen per baan). 
Reserveer een bowlingbaan

Indoorspeelplaats

Samen met de kids beleeft u een dag volop plezier in de Indoorspeelplaats op Landal De Lommerbergen. De indoorspeelplaats is dagelijks geopend voor heel veel klim- en klauterplezier. De actuele openingstijden vindt u in de Landal app. U kijkt toe vanaf het terras terwijl de kids balanceren op de touwbrug en met de glijbaan naar beneden roetsjen. 

Feesten, partijen en vergaderen

Op zoek naar de ideale locatie voor een vergadering, familiefeest of uitstapje? 
Op Landal De Lommerbergen vindt u faciliteiten als een subtropisch zwemparadijs, drie restaurants en een gezellige bar met groot terras. Maar ook activiteiten zoals bowlen en midgetgolfen. Samen met u stellen wij een programma op maat samen zodat het een onvergetelijke dag wordt.
Vergaderen op Landal De Lommerbergen

Binnenkort jarig of op schoolreisje?

Binnenkort jarig? Dat is reden voor een feestje. Midgetgolfen, subtropisch waterpret of moonlight bowlen; de leukste kinderfeestjes viert u op Landal De Lommerbergen. Een uitje met de hele klas of school? Ook schoolreisjes viert u op ons vakantiepark.

Folder kinderfeestjes | Folder schoolreisjes

Contact

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op via tel. +31-(0)77 474 95 82 (tijdens kantooruren).
Een e-mail sturen naar sales.lommerbergen@landal.nl kan natuurlijk ook.