Het leukste cadeau om weg te geven

Wil je iemand écht in het zonnetje zetten? Met de Landal Giftcard geef je een onvergetelijke ervaring cadeau op één van onze vakantieparken in binnen- of buitenland (m.u.v. Groot-Brittannië). Zo heb je altijd een bijzonder cadeau voor een bijzonder moment. De Landal Giftcard is tot 3 jaar na activatie geldig, zodat je er extra lang plezier van kan hebben.

Giftcard bestellen 

Digitaal of liever per post?

De Landal Giftcard bestel je eenvoudig online. Kies je de digitale variant, dan ontvang je de giftcard direct via e-mail. Ontvang je de Landal Giftcard liever per post? Dan sturen wij de giftcard naar je op. Daarna activeer je de kaart met de code die je per e-mail ontvangt.

Kies het gewenste bedrag

Met de Landal Giftcard kun je een stukje vakantie cadeau geven. Welk bedrag wilt op de giftcard zetten? Kies je voor een bedrag van € 25 of € 50? Je kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5 en € 150. Wil je een hoger bedrag cadeau geven dan kun je meerdere giftcards bestellen.

Geef een vakantie cadeau

Vieren je ouders dit jaar hun zilveren jubileum? Wil je de oppas van je kinderen verrassen? Of iemand een hart onder de riem steken? Wat er ook te vieren valt, de Landal Giftcard is altijd op zijn plaats.
Bestel daarom nú het leukste cadeau om weg te geven.
Giftcard bestellenGiftcard voorwaarden

Het verzilveren van een giftcard

Je hebt een Landal Giftcard ontvangen die je wilt verzilveren. Of misschien heb je nog een Landal cadeaucheque die je wilt inwisselen. Wij leggen stap voor stap uit wat je moet doen.
Ik heb een giftcard ontvangen

Veelgestelde vragen over de Landal Giftcard

Betalen
 • Wat moet ik doen als mijn betaling niet lukt?

  Kun je geen giftcard bestellen omdat je betaling niet lukt dan vragen wij contact op te nemen met ons Contact Center via: 089 44 91 40. Wij helpen je graag verder.

 • Hoe weet ik of mijn betaling correct ontvangen is?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail over jouw bestelling. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan eerst of deze e-mail in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via: 089 44 91 40.

 • Hoe kan ik mijn giftcard betalen?

  Als je een giftcard wilt bestellen, dan kun je direct online betalen. Betalen is mogelijk met een creditcard (Visa en Mastercard) of via iDEAL.

Geldigheid
 • Hoelang is mijn Landal Giftcard geldig?

  De Landal Giftcard is 3 jaar geldig nadat je deze hebt geactiveerd. Dit kun je zelf gemakkelijk en snel doen met de activatiecode die je via e-mail ontvangt. Klik op Giftcard activeren en voer jouw giftcard nummer en activatiecode in.

Activeren en verzilveren
 • Hoe wissel ik een Landal Giftcard in?

  Je hebt een Landal Giftcard ontvangen. Nu is het tijd om jouw cadeau te verzilveren.

  • Eerst kies je een bestemming. Landal GreenParks heeft ruim 110 vakantieparken in binnen- en buitenland die allemaal middenin de natuur liggen. (Let op: met de giftcard kun je geen verblijf in Groot-Brittannië boeken.)
  • Je boekt jouw vakantie online.
  • Bij de betaalopties wissel je de giftcard in. Dat doe je door het kaartnummer (en veiligheidscode) van jouw giftcard in te vullen. De veiligheidscode op de fysieke Giftcard vind je achter de kraslaag op de achterkant van de kaart.
  • Het tegoed van de giftcard wordt daarna automatisch verrekend.

 • Kan ik na het maken van een boeking betalen met een Landal giftcard?

  Onder “Mijn reservering” kun je jouw reservering bekijken en jouw betaalinformatie opvragen. Hier kun je direct jouw openstaande factuur betalen met de Landal Giftcard. Als er na het verzilveren van de giftcard nog een openstaande post is, vragen wij je de restbetaling direct te voldoen. Ga naar je account om jouw boeking te bekijken.

  Let op: De Landal giftcard is alleen in te wisselen bij het betalen van een boeking. Het is niet mogelijk de Landal giftcard te gebruiken tijdens het verblijf op het park.

 • Wat moet ik doen wanneer ik geen activatiemail heb ontvangen?

  Wellicht is de e-mail in je ongewenste e-mail terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn neem, dan vragen wij je contact op te nemen met ons Contact Center via:089 44 91 40.

Bestellen
 • Verkoopt Landal ook zakelijke giftcards?

  We bieden giftcards aan voor particulieren, deze kun je hier bestellen. Uiteraard kun je deze ook zakelijk bestellen. We kunnen hier alleen geen factuur voor aanleveren. Daarnaast is het niet mogelijk om de giftcards in bulk te bestellen met factuur. Daarom raden we onze giftcards vooral aan voor particulier gebruik.

 • Hoe weet ik zeker dat mijn bestelling is gelukt?

  Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met de bestelde giftcard(s). Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst of deze in je ongewenste e-mail is terecht gekomen. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met ons Contact Center via 089 44 91 40.

 • Hoe en wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

  Giftcard per post
  Wanneer de Landal Giftcard op werkdagen wordt besteld vóór 17.00 uur, wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Wanneer de Landal giftcard op zaterdag wordt besteld wordt deze op dinsdag bezorgd. Na verzending ontvang je een e-mail waarin staat toegelicht hoe je de giftcard kunt activeren.

  Digitale giftcard
  De digitale giftcard wordt direct na bestelling en betaling per e-mail verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

Overige onderwerpen